Werewolf By Night: Marvel má údajně představit komiksového vlkodlaka

Werewolf By Night: Marvel má údajně představit komiksového vlkodlaka | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Marvel nám prý představí nového anti-hrdinu.

Budoucnost Marvelu se po D23 začíná pomalu, ale jistě rýsovat. Na další film z jejich stáje si sice ještě chvíli počkáme, ale alespoň máme dostatek materiálů, informací i náznaků o chystané budoucnosti, nad kterými můžeme přemýšlet a rozjímat. A jedním z těch náznaků je i potenciální představení nové postavy se jménem Werewolf By Night aka Jack Russell.

Vlkodlak Jack se poprvé objevil v komiksu Marvel Spotlight #2 v roce 1971. Jeho schopností je přeměna ve vlkodlaka takřka kdykoli, i když není měsíc v úplňku, pouze pokud měsíc v úplňku je, nedokáže své přeměně v krvežíznivou bestii zabránit. V komiksech je většinou vykreslen jako anti-hrdina, jelikož své schopnosti nedokáže vždycky ovládat.

Werewolf By Night by se údajně poprvé mohl objevit v již oznámeném projektu Moon Knight, ale taktéž bychom ho mohli vidět i v novém Bladeovi, kde by si to klidně mohl rozdat se samotným Drákulou. Jak s touto postavou Marvel naloží můžeme zatím jen spekulovat, ale jestli se s ní jednou skutečně potkáme, začne se nám hororový kout filmového Marvel Universe docela slušně plnit, co říkáte?

Dole v galerii si marvelovského vlkodlaka můžete prohlédnout.

Zdroj: TheGWW

 

Galerie: 5

Werewolf By Night: Marvel má údajně představit komiksového vlkodlaka | Fandíme filmu Werewolf By Night: Marvel má údajně představit komiksového vlkodlaka | Fandíme filmu Werewolf By Night: Marvel má údajně představit komiksového vlkodlaka | Fandíme filmu Werewolf By Night: Marvel má údajně představit komiksového vlkodlaka | Fandíme filmu Werewolf By Night: Marvel má údajně představit komiksového vlkodlaka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest