Loki: Marvel ulovil komediální režisérku od Netflixu

Loki: Marvel ulovil komediální režisérku od Netflixu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Loki pojede na komediální vlně. Kdo se toho zhostí? 

Disney představil fanouškům na panelu D23 budoucnost streamovací služby Disney+. Pro tu se připravuje minisérie o Lokim, který v posledních Avengers utekl s Tesseractem, a bude cestovat napříč historií, aby nadělal co největší neplechu. A na zmíněném panelu bylo oznámeno několik novinek. Konečně jsme se například dozvěděli, kdo usedne za kameru.

Disney ulovil režisérku Kate Herron. Ta se tento rok usadila u Netflixu, kde se podílela na seriálu Sex Education, který se stal na této platformě jedním z nejlépe hodnocených. A ani na poli počtu sledujících se mu nevede vůbec špatně. Právě díky tomuto úspěchu a její schopnosti ovládat komediální žánr se zdá být skvělou volbou.

V neposlední řadě bylo znovu potvrzeno, že minisérie bude opravdu obsahovat pouze šest epizod, ovšem každá bude dlouhá celou jednu hodinu. Takže i tak čeká Lokiho celkem rozsáhlé dobrodružství. Co se týče hlavní postavy, tak přední scenárista Michael Walter prozradil, že série ukáže, zda je Loki schopný navázat přátelství a jestli se na něj znovu usměje štěstí

Poslední prohlášení vzešlo od představitele hlavní role, Toma Hiddlestona. Ten sice nebyl na panelu přítomen, stačil alespoň nahrát video pro fanoušky, ve kterém vyjádřil své „bezmezné nadšení“ a zároveň slíbil, že jeho cesta teprve začala. Co přesně tím Tom myslel, se dozvíme na jaře 2021, kdy k nám Loki konečně dorazí.

V přiloženém videu a dole v galerii můžete vidět proměnlivé logo série. Znamená to něco konkrétního? Lokiho proradnost? Jeho kouzelnické iluze? Cestování napříč dimenzemi/časem? Nebo je to celé jen zajímavý grafický prvek? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: mcuexchange

Galerie: 5

Loki: Marvel ulovil komediální režisérku od Netflixu | Fandíme filmu Loki: Marvel ulovil komediální režisérku od Netflixu | Fandíme filmu Loki: Marvel ulovil komediální režisérku od Netflixu | Fandíme filmu Loki: Marvel ulovil komediální režisérku od Netflixu | Fandíme filmu Loki: Marvel ulovil komediální režisérku od Netflixu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest