Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii

Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
K tomu první fotky z natáčení série WandaVision, která nám blíže představí Scarlett Witch a vrátí zpět mezi živé Visiona.

Několik hollywoodských insiderů nezávisle na sobě potvrdilo, že Matt Shakman jedná s Marvel Studios o tom, že pro ně natočí jednu z chystaných minisérií. Zatím není zcela jasné, která by to měla být, ale zřejmě jde o WandaVision nebo Lokiho, dvě série, které jsou ze všech chystaných nejblíž natáčení. WandaVision se má začít točit během několika týdnů, Loki příští rok v lednu. Shakman je zkušený televizní režisér. Podílel se na seriálech jakou Dr. House, Mad Men, Fargo nebo The Boys. Nejznámější je však pro své spojení s komediální sérií It's Always Sunny in Philadelphia, pro kterou natočil více než 40 epizod, a pro dvě epizody ze Hry o trůny. Pro tu konkrétně natočil především vychvalovanou bitevní epizodu The Spoils of War (dračí útok na vozovou kolonu).

Připomínáme, že série o Lokim se zaměří na Thorova bratra, který v Avengers: Endgame unikl z New Yorku s Tesseractem a bude nenápadně ovlivňovat chod pozemské historie. Showrunnerem seriálu je Michael Waldron, v hlavní roli se vrací Tom Hiddleston. WandaVision se má zaměřit na Wandu Maximoff po událostech Endgame a podle nepotvrzených zvěstí by se měla minisérie zaměřit na čarodějčinu schopnost manipulovat s realitou. Právě její nadpřirozené schopnosti by měly vysvětlit, jak je možné, že v sérii bude vystupovat i zesnulý Vision. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen a Paul Bettany, které doplní Teyonah Parris, jež ztvární dospělou Monicu Rambeau, kterou jsme jako malou holku potkali ve filmu Captain Marvel. Minisérie má přímo předcházet snímku Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Dole v galerii si můžete prohlédnout první fotografie ze zákulisí série WandaVision, kde už rostou kulisy. Je patrné, že natáčení je skutečně na spadnutí a režisér bude potřeba. Uvidíme, zda nám něco bližšího odhalí Disneyho víkendová akce D23.

Zdroje: MCU Cosmic, Discussing Film, Umberto Gonzalez

Galerie: 11

Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu Matt Shakman, režisér jedné nejlepších bitev Hry o trůny, má točit novou Marvel sérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest