Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho

Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Sony slibuje, že Spider-Man bude pokračovat v cestě, kterou nastavil šéf Marvelu Kevin Feige.

V noci na dnešek nás zastihla zpráva o tom, že šéf Marvelu Kevin Feige nadále nebude produkovat pro Sony filmy se Spider-Manem (podrobnosti viz předchozí článek). Zpráva je obvykle interpretovaná tak, že tím defacto končí účast Spider-Mana ve sdíleném světě Marvelu. To Sony přímo nepotvrdilo, ale oficiálně na svém Twitteru potvrdilo Feigeho odchod.

Podle Sony je kolem celé situace mnoho dezinformací. Sony je zklamané, že se na Spider-Manovi dále nebude jako kreativní producent podílet šéf Marvelu Kevin Feige, nicméně trvá na tom, že jde plně o rozhodnutí Disneyho. Sony doufá, že se to ještě v budoucnosti změní, ale chápe, že Disney Kevinovi naložil množství nových povinností spojených s nově nabitými marvelovskými značkami (řeč je o X-Menech, které do nedávna spravovalo studio Fox, které teď Disney celé koupil) a nechce tak, aby Feige věnoval čas značkám, které Disney plně nevlastní. Sony také poděkovalo Feigemu za pomoc a vedení a dušuje se, že bude pokračovat ve směru, jaký nastavil.

Stále tedy nejsme o mnoho moudřejší. Jasné je to, že Kevin Feige nadále nebude vůdčí kreativní silou v otázkách Spider-Mana. Jak moc velké odloučení Pavoučího muže od ostatních filmů to bude znamenat, to ukáže až čas. Každopádně má celá situace odér další porce spider-manovských změn a je otázka, zda je značka může ustát, po tom, co se ji po řadě divokých let povedlo s pomocí Marvelu konečně stabilizovat. Stejně tak celá situace dále ilustruje, jak nekompromisní je studio Disney ve svojí agresivně komerční strategii. Blíží se moment, blockbusterová bublina v Hollywoodu definitivně praskne? Tak či tak vás budeme informovat.

Zdroje: Sony I, II, III

Galerie: 8

Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu Spider-Man: Sony potvrdilo rozchod s šéfem Marvelu, viní Disneyho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest