The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru

The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Upoutávka na drsný příběh z války v Afghánistánu inspirovaný skutečnými událostmi.

Válka v Afghánistánu je zajímavé, ale také velmi kontroverzní téma. A právě kontroverzi se očividně nebude vyhýbat film The Kill Team. Ten sleduje osudy vojáka jménem Adam, který se snaží zapadnout mezi své spolubojovníky v jednotce, ale příliš se mu to nedaří. A situace se ještě výrazně zhorší, když je svědkem zabití nevinného civilisty a jeho seržant ho nutí, aby to ututlal pod pohrůžkou smrti ze strany dalších vojáků.

O režii a scénář se postaral Dan Krauss, který na stejné téma natočil v roce 2013 dokument. V hlavních rolích se pak představují Natt WolfAlexander Skarsgard

Aktuálně se objevil trailer a nutno říct, že i když se očividně dočkáme slušného množství poměrně realisticky působící akce, tak nepřekvapivě je hlavním pilířem filmu drama týkající se střetu dvou pohledů na svět. A zdá se, že to bude fungovat skvěle, minimálně v traileru tomu tak je. 

Atmosféra je opravdu mrazivá a to nejen díky tématu, ale také hereckým výkonům. Natočit dobrý válečný film není snadné, ovšem zdá se, že Dan Krauss to zvládl.

Festivalou premiéru si film odbyl už v dubnu (průměrné známky recenzetů jsou 7,5 z 10), do širší distribuce se v USA dostane 25. října. Kdy se dočkáme u nás, to zatím oznámeno nebylo.

Galerie: 6

The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru | Fandíme filmu The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru | Fandíme filmu The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru | Fandíme filmu The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru | Fandíme filmu The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru | Fandíme filmu The Kill Team: Drsná sonda do morálky na bojišti v napumpovaném traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest