G.I. Joe davy neoslňuje, přesto chystá už druhý spin-off

G.I. Joe davy neoslňuje, přesto chystá už druhý spin-off | Fandíme filmu
Filmové universum G.I. Joe se dočká dalšího rozšíření bez ohledu na to, že první dva filmy rekordy nelámaly.

První dva hrané filmy na motivy hraček od Hasbra G.I. Joe sice nebyly vysloveně skvěle hodnoceny, ale jejich tržby byly dostatečné na to, aby společnost Paramount sérii "nezařízla" a hodlala v ní pokračovat. 

V roce 2013 se začaly rojit první zprávy o právoplatném třetím dílu nazvaném G.I. Joe: Ever Vigilant, který se měl původně objevit už v roce 2016, ale z toho sešlo. Datum premiéry bylo přesunuto na 15. října 2020 (původně na březen 2020), ale ani to už neplatí, protože místo třetího dílu uvidíme spin-off G.I. Joe: Snake Eyes. Ray Park si ovšem svou roli nezopakuje, protože půjde o "origin", tím pádem bude obsazen jiný herec.

Ale jak se zdá, Paramountu jeden spin-off nestačí a tak vyšlo aktuálně najevo, že zřejmě bude i druhý. Zatím se ví, že by měl nabídnout postavu jménem Philip M. Provost alias Chuckles, což je charismatický seržant, který se specializuje na kriminální vyšetřování a práci v utajení, nicméně by se k němu měly přidat další ústřední postavy, zřejmě půjde spíše o týmový projekt.

Scénář dostala na starost dvojice Josh Appelbaum a André Nemec, kteří byli původně najati kvůli scénáři k G.I. Joe: Ever Vigilant. Pokud jde o jméno režiséra nebo herců, tak zatím nejsou známa. Stejně tak není jasné, kdy se dočkáme premiéry. Dá se tušit, že to ovlivní úspěch či neúspěch filmu G.I. Joe: Snake Eyes. Pokud ten nezaboduje, pak těžko předpokládat, že vznikne druhý spin-off.

Zdroj: Syfy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest