47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru

47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu
Concorde Filmverleih
Zobrazit dalších 8 obrázků
Žraloci jsou opět v kurzu. Tentokrát o život bojuje čtveřice dívek, včetně dcery Sylvestera Stallona.

První díl 47 metrů se v kinech ukázal před dvěma lety, a i když měl původně vyjít jen na DVD, tvůrci určitě nasazení do kin nelitují, protože na poměry monster béček si žraločí horor přišel na slušné peníze (rozpočet byl pětimilionový a film utržil téměř desetinásobek). Druhý díl by tento úspěch určitě rád zopakoval a naštěstí to nebude klasická vykrádačka sebe sama, ale nabídne i trošku odlišné prostředí, než většina podobných filmů. Zatímco první díl se částečně odehrával v uzavřené kleci na pozorování žraloků, pokračování nese příznačný podtitul "Uncaged", tudíž tentokrát se pojede bez klece, za to uvnitř uzoučkých a temných podvodních jeskyň, ze kterých vede jen jediná cesta ven a to přes hladové žraloky.

Krom nevšedních klaustrofobických starověkých ruin, které se čtveřice kamarádek rozhodne pod vodou prozkoumat, nabídne film i zajímavé obsazení. Uvidíme zde například dceru Sylvestera Stallona Sistine Stallone, která se ve svých 21 letech objeví na plátnech kin vůbec poprvé. Kromě ní si ve filmu zahraje i Corine Foxx, dcera Jamieho Foxxe. I když je tento film nejspíš nekatapultuje do nejvyšší hollywoodské ligy, určitě je to dobrý start, kdy si alespoň vyzkouší filmařské prostředí. Zavzpomínejme na tátu Sylvestra a jeho (dávno zapomenutý) přešlap s názvem Italský hřebec. A pokud se taťka po tomhle karambolu dokázal vzpamatovat a stát se jednou z ikon akčního filmu, jeho dcerka by měla po tomhle snímku mít kariérní růst podstatně jednodušší.

V Americe premiéra 16.8., u nás si nejspíš musíme počkat, až bude k mání online nebo na DVD.

Režíruje: Johannes Roberts, hrají: Sophie Nélisse, Nia Long, John Corbett, Brec Bassinger, Davi Santos, Khylin Rhambo, Brianne Tju, Sistine Rose Stallone.

Galerie: 9

47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Klaustrofobie se žraloky v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest