Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii

Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Charlize Theron vložila do role Furiosy opravdu vše. Při natáčení akčního velkofilmu George Millera musela překonávat jednu ze svých největších fóbií. 

Některé filmy bylo peklo natočit. Mezi ně můžeme zařadit i akční pecku George MilleraŠílený Max: Zběsilá cesta. Režisér se pokoušel o první natáčení už v roce 2001, ale premiéry jsme se díky mnohým produkčním problémům dočkali až o čtrnáct let později. Pokračování je stále v nedohledu, ale podle režiséra se řešení sporů blíží ke konci a brzy by se mohlo pohnout kupředu. Vraťme se ale ještě ke Zběsilé cestě, jelikož režisér prozradil nové zajímavosti z natáčení.

Ty se týkají herečky Charlize Theron, která si ve filmu zahrála Furiosu. A do své role se ponořila opravdu naplno. „Charlize vyšla z dodávky, kde se připravuje makeup, a celá se vyválela v písku. Písek měla po celém těle, i za nehty. Před natáčením filmu ke mně přišla se slovy: ‘Musím ti něco říct, nesnáším prach, nebo písek na svých dlaních’. Měla k tomu velikou averzi. Zeptal jsem se jí, zda nechce používat nějakou ochranu či ubrousky. ‘Ne, tohle mi pomůže,’ odpověděla,“ prozradil režisér.

„Charlize byla ta, která přišla s nápadem, že Furiosa bude plešatá. Pokud chce postava působit seriózně, nesmí se v Pustině starat o své vlasy, říkala.“ Charlize Theron do své dala opravdu všechno a na výsledku, to jde vidět. Troufnu si říct, že jsme za posledních deset let v kinech neviděli lepší akční hrdinku.

Zdroj: Indiewire

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá cesta: Charlize Theron kvůli natáčení musela překonávat fóbii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest