Invisible Man: Reboot hororové klasiky našel představitele hlavní role

Invisible Man: Reboot hororové klasiky našel představitele hlavní role | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Neviditelného muže si zahraje hvězda nedávného hitu od Netflixu.

Studio Universal dlouho touží po nové verzi Neviditelného muže. Původně jsme se jí měli dočkat v rámci provázaného hororového světa Dark Universe a hlavní roli měl ztvárnit Johnny Depp. Dark Universe však pohořel, Deppův veřejný obraz chřadl, a tak se začala chystat verze úplně nová, na předchozích plánech nezávislá. Ta se začíná pomalu ale jistě rýsovat. Delší dobu známe jak režiséra a scenáristu v podobě Leigh Whannella (Upgrade) tak i část hereckého obsazení, konkrétně Elisabeth Moss (Příběh služebnice), Storm Reid (V pasti času) nebo Aldise Hodge (Skrytá čísla, Black Mirror).

Dlouho se však nevědělo, kdo přesně nahradí Deppa v ústřední roli. Nejskloňovanějšími kandidáty byli Armie Hammer (Dej mi své jméno) a Alexander Skarsgård (Legenda o Tarzanovi), obsazen byl však nakonec někdo zcela jiný, konkrétně Oliver Jackson-Cohen. Toho může většina lidí znát hlavně z loňského vyzdvihovaného seriálu The Haunting of Hill House, kde ztvárnil Lukea Craina. Jak můžete vidět v galerii, typově je oběma známějším kandidátům docela podobný.

Abychom zjistili, jak se s rolí popere, budeme muset ale ještě nějaký čas počkat. Konkrétně necelý rok, premiéra filmu je totiž naplánovaná na 13. března 2020.

Neviditelný muž je prapůvodně román H.G. Wellse, který byl roku 1933 adaptován do podoby klasického hororu studia Universal, který následovala řada různých pokračování a předělávek. Původní příběh pojednává o vědci, který najde způsob, jak se zneviditelnit. Svůj stav ale nedokáže změnit a začne se chovat násilně. O nové verzi jsme zatím slyšeli, že ve středu dění by měly být Cecilia (Elisabeth Moss) s dcerou Sydney (Storm Reid), které zastihne zpráva, že Ceciliin hrubiánský ex-přítel (Oliver Jackson-Cohen) spáchal sebevraždu. Když se však kolem domu začnou dít podivné věci, začne mít dvojice pocit, že sociopatický miliardář, který získal své jmění vývojem neviditelného obleku pro armádu, možná není tak mrtvý, jak se mohlo zdát.

Galerie: 5

Invisible Man: Reboot hororové klasiky našel představitele hlavní role | Fandíme filmu Invisible Man: Reboot hororové klasiky našel představitele hlavní role | Fandíme filmu Invisible Man: Reboot hororové klasiky našel představitele hlavní role | Fandíme filmu Invisible Man: Reboot hororové klasiky našel představitele hlavní role | Fandíme filmu Invisible Man: Reboot hororové klasiky našel představitele hlavní role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest