Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry

Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Bojovník z komiksů He-Man má definitivní datum premiéry.

He-Man je původně komiksová postava a akční figurka, která byla populární hlavně v osmdesátých letech. V roce 1987 ve filmové verzi Masters of the Universe (u nás Vládci vesmíru) He-Mana ztvárnil Dolph Lundgren a od té doby zůstal tento fantasy hrdina pouze u animovaného provedení. Novou verzi celovečerního hraného filmu chtělo studio Sony ve spolupráci s Mattel Films (původně pouze výrobce hraček) uvést již letos v prosinci, ale nakonec se snímek odsunul až na březen roku 2021.

Masters of the Universe je fantasy příběh o He-Manovi, hrdinném bojovníkovi s mečem, který bojuje proti děsivým armádám v čele s hrozivým Skeletorem.

V praxi by se mohlo jednat o velkolepou fantasy řežbu s obrovským rozpočtem, kterou nelze uspěchat. Jaká bude realita se dozvíme až za dva roky. V galerii se můžete mrknout na první oznamovací plakát, který ukazuje logo filmu a potvrzuje datum premiéry.

Točí bratří Adam a Aaron Nee, kteří za sebou zatím nezanechali bůhví jak úspěšné projekty. Prvotní scénář napsal David S. Goyer novou verzi píše Matt Holloway (první Iron Man, Muži v černém: Globální hrozba) a hlavní role by se měl zhostit mladý Naoh Centineo.

Americká Premiéra je zatím naplánována na 5. března (u nás snad klasicky o den dříve) 2021.

He-Man se před pár lety znovu "proslavil" v parodickém videu, kde v pozadí hraje remix skladby What´s Up od kapely 4 Non Blondes. Takže pokud jste He-Mana nikdy neznali jako udatného bojovníka, možná jste narazili alespoň na tohle video. Jen doufejme, že nový film nebude důvodem k podobným parodiím a vtípkům na účet tvůrců, ale dostaneme opravdu kvalitní zpracování někdejšího kultovního bijce zla.

Zdroj: Deadline

Galerie: 9

Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu Masters of the Universe: První plakát ukazuje logo a potvrzuje datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest