Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací

Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Novinky z natáčení i ze zákulisí a pořádný pohled na červeného stormtroopera.

Devátá epizoda Star Wars s podtitulem Vzestup Skywalkera dorazí do českých kin 19. prosince, tedy již za necelý půlrok. Může se tedy zdát poměrně zvláštní, že dotáčky, které právě probíhají, mají skončit až v září, což bude již pouhé tři měsíce před premiérou. Dotáčky byly ovšem podle slov studia již dopředu naplánované, když se rozvrhovala produkce – nejde o nějaké dodatečné řešení nově vzniklého průšvihu. Tak jako tak se k nám nicméně dostávají informace přímo ze samotných dotáček a také ze zákulisí, které nám odhalují něco málo z toho, co bychom měli v závěru nové trilogie očekávat.

Z informací ze zákulisí se dozvídáme, že dotáčky, které probíhají v londýnských Pinewood Studios a v oblasti Black Park, mají obsahovat souboje se stíhačkami. Co se týká stíhaček, víme, že ve filmu dostane nový X-Wing Poe Dameron (Oscar Isaac), který o svůj původní přišel během exploze hangáru v Posledním z Jediů. Zda je Poeova nová stíhačka součástí těchto dotáček, to zatím nebylo oficiálně potvrzeno, víme ovšem, že dotáčení leteckých soubojů by mělo probíhat až do konce měsíce.

Nyní se dostáváme k uniklým návrhům, na kterých se při bližším zkoumání objevuje jakási velká černá stavba v lávovém prostředí. Bystré fanoušky okamžitě napadlo, že musí jít o Vaderův hrad na Mustafaru, který jsme viděli v Rogue One: Star Wars Story a také v nových komiksech či ve hře pro virtuální realitu s názvem Vader Immortal. Vzhledem k tomu, že o výskytu Vaderova hradu ve Vzestupu Skywalkera už se v minulosti spekulovalo, tak to čím dál tím víc vypadá, že se jej v deváté epizodě nakonec opravdu dočkáme.

A nyní jedna zajímavost již přímo z filmu. V prvním zveřejněném teaser traileru jsme mohli vidět scénu, kdy se hlavní hrdinové dívají na obří kus Hvězdy smrti. Většina fanoušků se domnívala, že jde o pozůstatky druhé Hvězdy smrti už jen z toho důvodu, že vzápětí slyšíme smích císaře Palpatina (Ian McDiarmid), který na druhé Hvězdě smrti zemřel (alespoň tedy zdánlivě). Nejnovější zvěsti nicméně tvrdí, že pozůstatky pravděpodobně patří první Hvězdě smrti z Epizody IV, nikoli té druhé z Epizody VI. Na oficiální potvrzení či vyvrácení tohoto tvrzení si ale ještě nějakou dobu zřejmě počkáme.

Obrázek s uniklými návrhy najdete dole v galerii, byť ne ve zrovna nejlepší kvalitě. Zato si ale můžete v celého jeho kráse prohlédnout nový druh stormtroopera, který se v deváté epizodě objeví. Nový stormtrooper je celý v červené zbroji, jedná se tedy o stejný oddíl stormtrooperů, který jsme mohli vidět na prvním uniklém plakátu k novému filmu. Asi nejzajímavější je pak na novém trooperovi to, že je označován jako "Sith Trooper"!

Zdroj: movieweb.com

Galerie: 8

Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu Star Wars IX: Probíhají dotáčky, ve filmu máme čekat několik dobře známých lokací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest