Jesus Rolls: Spin-off o jedné vedlejší postavě z Big Lebowského se blíží

Jesus Rolls: Spin-off o jedné vedlejší postavě z Big Lebowského se blíží | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Chystaný snímek bude pojednávat o postavě Ježíše Quintana, kterého hraje John Torturro.

Big Lebowski je dosti svérázná komedie z roku 1998, která představila celou řadu zajímavých postav. Jednou z nich byl bezesporu i Ježíš, jehož představitel John Torturro, se po letech rozhodl se, že si chce ke své roli vrátit a ještě jednou si pořádně zablbnout. Proto nám v příštím roce představí samostatný film ze světa Big Lebowského, který ponese název Jesus Rolls. V chystaném spin-offu, který si sám napsal a bude jej i režírovat, si zahraje starou známou postavu Ježíše Quintana, kterého si můžete připomenout ve videu níže.

John Turturro o filmu říká: "Zdá se mi, že je správný čas na to, vypustit do světa nadčasový film o mužské stupiditě, která se snaží a selhává, když se snaží lépe proniknout do tajemství ženského světa."

Hrají: John Turturro, Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Jon Hamm, Susan Sarandon a Pete Davidson. Snímek by měl dorazit zkraje roku 2020.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Jesus Rolls: Spin-off o jedné vedlejší postavě z Big Lebowského se blíží | Fandíme filmu Jesus Rolls: Spin-off o jedné vedlejší postavě z Big Lebowského se blíží | Fandíme filmu Jesus Rolls: Spin-off o jedné vedlejší postavě z Big Lebowského se blíží | Fandíme filmu Jesus Rolls: Spin-off o jedné vedlejší postavě z Big Lebowského se blíží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest