Frankenstein’s Monster’s Monster: David Harbour v traileru představuje hodně netradiční pojetí Frankensteina

Frankenstein’s Monster’s Monster: David Harbour v traileru představuje hodně netradiční pojetí Frankensteina | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
David Harbour v celovečerním pseudodokumentu pátrá po osudech svého otce (kterého si sám zahrál) a jeho seriálu o Frankensteineovi.

David Harbour se před nedávnem vžil do kůže Hellboye, ale příliš velké ovace nesklidil. Čerstvě si herec napravil reputaci, když se vrátil v roli šerifa Hoppera ve třetí řadě Stranger Things od Netflixu, která si v rámci série stále drží vysokou kvalitu a Harbour do své role pasuje jako ulitý.

Herci se na streamovací platformě nejspíš líbí, protože pro Netflix natočil netradiční snímek Frankenstein’s Monster’s Monster, ke kterému vyšel těsně před premiérou další řady Stranger Things první trailer. Žánrově se jedná o tzv. mockument, tedy typ filmu, který se tváří jako skutečný dokument, jenž zachycuje reálné události, ale ve skutečnosti se jedná o ryzí fikci. Film odhaluje a přibližuje smyšlenou historii Harbourovy rodiny, která se věnovala herectví, včetně velkého odkazu jeho otce.

Děj pojednává o televizní inscenaci klasického příběhu o Frankensteinovu monstru z pera Mary Shelley. David Harbour hraje fiktivní postavu svého vlastního otce, který se snaží vytvořit televizní seriál na motivy hororové klasiky.

Premiéra na Netflixu již 16. července.

Galerie: 4

Frankenstein’s Monster’s Monster: David Harbour v traileru představuje hodně netradiční pojetí Frankensteina | Fandíme filmu Frankenstein’s Monster’s Monster: David Harbour v traileru představuje hodně netradiční pojetí Frankensteina | Fandíme filmu Frankenstein’s Monster’s Monster: David Harbour v traileru představuje hodně netradiční pojetí Frankensteina | Fandíme filmu Frankenstein’s Monster’s Monster: David Harbour v traileru představuje hodně netradiční pojetí Frankensteina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest