Bídníci: Prodloužené preview

Bídníci: Prodloužené preview | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Les Miserables nás zvou do zákulisí, aby se pochlubili zpěvem natáčeným živě přímo na place.

O nové adaptaci knihy Victora Huga Bídníci jsme již několikrát psali. Hvězdné herecké osobnosti bude kočírovat Tom Hooper a výsledek by se měl dostavit na přelomu roku. Před pár dny se objevilo „extended preview“ - několik minut dlouhé video (tak trochu ve stylu Cloud Atlas - video má přes čtyři minuty), které nám ukázalo pozadí vzniku tohoto muzikálu.

Ve videu lze vidět nespočet pohledů na vznik jednotlivých scén, přičemž důraz byl kladen hlavně na zpěv, aby se divák přesvědčil, že byl opravdu zaznamenán přímo na place. Uvidíte, a hlavně uslyšíte, zpívat skoro každého z hlavních hrdinů. Jak nás přesvědčil již v minulosti, Hugh Jackman bude ve zpěvu opravdu vynikat. Spolu se svým protivníkem v podání Russela Crowea bude jejich „souboj“ opravdu velmi atmosférický až mrazivý. Video sice nepředstavuje úplně všechny herce (chybí třeba Sacha Baron Cohen, na jehož výkon jsem obzvlášť zvědavý), i tak se ale jedná o skvělý materiál a na film se těším ještě více.

Spolu s tímto celkem unikátním preview (jestli podobných videí vzniklo více, BR/DVD disk s filmem by mohl být opravdu napěchovaný výbornými bonusy), Universal vypustil nedávno ještě nový TV spot, ve kterém Anne Hathaway, podobně jako v traileru, zpívá „I Dreamed a Dream“. Dále se nám objevilo několik plakátů, které si můžete prohlédnout dole v galerii. V USA byl film přesunut na vánoční prázdniny a my bychom se měli dočkat hned zkraje nového roku, konkrétně 3. ledna.

 

Bídníci: Prodloužené preview, TV Spot

 

Zdroj plakátů: IMP Awards

Galerie: 3

Bídníci: Prodloužené preview | Fandíme filmu Bídníci: Prodloužené preview | Fandíme filmu Bídníci: Prodloužené preview | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest