Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi

Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Rami Malek měl vůči tvůrčímu týmu jedinou podmínku. Dozvídáme se také, kdo složí filmovou hudbu.

S novinkami o 25. Bondovi se nám roztrhnul pytel. Vyšlo první video z natáčení a fotky z Londýna, kde vidíme Jamese Bonda v obleku a legendární automobil Asto Martin V8. Všechny dosavadní novinky ovšem vynechávaly postavu Oscarového Ramiho Maleka (Bohemian Rhapsody), který ve filmu ztvární padoucha. Herec v rozhovoru pro web The Mirror konečně odhalil pár podrobností.

„Je to skvělá postava. Jsem nadšený. Musím ovšem zmínit jednu věc, kterou jsem probíral s Carym (režisérem snímku). Řekl jsem mu, že moji postavu nesmí k teroristickým útokům vést ideologická či náboženská motivace. To je něco, co bych nezahrál. Pokud by to byla jeho vize, do role bych se nenechal obsadit. Naštěstí to jeho vize nebyla. Moje postava je zcela jiný typ teroristy. Scénář k filmu je velice chytrý a napsali ho lidé, kteří vědí, co přesně diváci chtějí vidět v takových filmech. Cítím velikou váhu na svých ramenou. bondovky jsou filmy, na kterých jsem vyrůstal. Nehodlám diváky zklamat.“

Rami Malek se snaží, aby v Hollywoodských filmech nedocházelo k další stereotypizaci islámských extremistů. Vzhledem k Malekovo egyptskému původu a situaci ve světě mi to přijde logické. Osobně jsem velmi zvědavý, co Malek ve své roli předvede.

Nově se také dozvídáme, že filmovou hudbu složí Dan Romer, který pracoval s režisérem Fukunagou na seriálu Maniac a vedle toho třeba také na Divokých stvořeních jižních krajin.

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, který je ozbrojený novou, nebezpečnou technologií.

V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 6

Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi | Fandíme filmu Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi | Fandíme filmu Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi | Fandíme filmu Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi | Fandíme filmu Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi | Fandíme filmu Bond 25: Rami Malek prozradil první podrobnosti o svém padouchovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest