The Ultimates: Marvelácká týmovka ve stylu Star Treku

The Ultimates: Marvelácká týmovka ve stylu Star Treku | Fandíme filmu
Další film v MCU by mohl spojit známé i neokoukané tváře do zajímavé týmovky.

Marvel už pilně buduje své budoucí směřování. V nejbližší době chystá hlavně sólovky nových i už představených hrdinů jako jsou Shang-Chi nebo Black Widow, moc jsme toho však neslyšeli o připravovaných týmovkách. Všem bylo jasné, že se někdy na plátna dostanou, nikdo však nevěděl jak by mohly vypadat. V poslední době se vyrojilo mnoho spekulací, které tvrdily, že by tvůrci v Marvel Studios mohli plánovat filmy jako Dark Avengers nebo Thunderbolts. Nedávno se ale objevila zbrusu nová a nutno říci, že velmi zajímavá spekulace.

Náhradou za Avengers by se totiž podle dalších neoficiálních zvěstí do jisté míry měl stát tým superhrdinů zvaný The Ultimates, konkrétně jeho podoba, která se objevuje v komiksech od roku 2015. The Ultimates byli původně v komiksech zpracování jako Avengers z jiné reality, do filmu by se ale měla dostat moderní podoba týmu, jehož součástí je pár postav, které z MCU už dobře známe. A to konkrétně Captain Marvel (Brie Larson) s Black Pantherem (Chadwick Boseman). A pak také dospělá Monica Rambeau (Akira Akbar), kterou jsme mohli letos vidět v Captain Marvel a která komiksech vystupuje jako Spectrum, hrdinka schopná manipulovat veškerou energií v elektromagnetickém spektru.

Zbytek týmu, který ve filmovém vesmíru ještě představený nebyl, pak tvoří Blue Marvel, který dokáže manipulovat s antihmotou, a Miss America, která umí vytvářet díry v realitě a libovolně se pohybovat po multivesmíru. V komiksech pak hrdinové podnikají řadu různých misí po celém vesmíru, které jsou obecně inspirovány kultovním Star Trekem, ke kterému jsou komiksy The Ultimates často přirovnávány.

Je ale třeba zopakovat, že se jedná stále jen o zvěsti. Film by každopádně mohl být velmi zajímavým a vcelku originálním přírůstkem do MCU a mohl by přinést zase nějakou tu změnu oproti ostatním superhrdinským filmům. Jak by marvelácký pohled na Star Trek líbil vám?

Zdroj: HN Entertainment

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest