Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití

Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
V adaptací stejnojmené postapokalyptické knihy se opuštěný vědec snaží přežívat v arktickém prostředí. 

Spousta režisérů si v současnosti zkouší natočit nějaký film pro streamovací službu. Loni jsme tu měli Romu od Alfonsa Cuarona, The Ballad of Buster Scruggs od bratří Coenů, čeká nás The Irishman od Martina Scorseseho a teď pro streamovací službu natočí svůj film i George Clooney (Dobrou noc a hodně štěstí, Suburbicon: Temné předměstí). Konkrétně pro Netflix.

Snímek ponese název Good Morning, Midnight a je popsán jako postapokalyptické sci-fi. Film je adaptací stejnojmenné knihy od spisovatelky Lily Brooks-Daltonam, která pojednává o vědci Augustinovi v arktické pustině, jež musí bojovat o každý další den svého života. Jednoho dne zachytí zprávu z vesmírné lodi, která se vrací zpět na Zem. V Augustinově nejlepším zájmu, i v zájmu lidstva je, se k té lodi co nejrychleji dostat.

Augustina si nezahraje nikdo jiný než George Clooney. Scénář píše Mark L. Smith (REVENANT Zmrtvýchvstání). George Clooney k připravovanému filmu řekl následující: „Nemohl bych být nadšenější, že se podílím na takovém úžasném projektu. Mark je skvělý scenárista, kterého dlouho obdivuji a jeho scénář je senzační. Jsem poctěný, že na tom s přáteli a s Netflixem mohu pracovat."  Žádné další informace o snímku momentálně nejsou. 

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 6

Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití | Fandíme filmu Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití | Fandíme filmu Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití | Fandíme filmu Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití | Fandíme filmu Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití | Fandíme filmu Good Morning, Midnight: George Clooney natočí sci-fi, kde bude bojovat o přežití | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest