The End of Pokémon: Trailer představuje film pro dospělé, ve kterém jsou zápasy kruté a plné násilí

The End of Pokémon: Trailer představuje film pro dospělé, ve kterém jsou zápasy kruté a plné násilí | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Měli jste pocit, že Ryan Reynolds z Pikachu udělal hrdinu, který už není tak úplně pro děti? Chyba, to stále bylo jen takové puberťácké dráždění. Opravdu dospělý příběh dorazil až teď.

Nejspíš vám nemusíme zdlouhavě představovat Bootleg niverse producenta Adiho Shakara. Ten bere populární značky a s využitím jejich ikonografie vypráví ostré příběhy, které by pravděpodobně v rámci komerčního Hollywoodu nikdy nevznikly. V minulosti jsme tu měli bootlegový film s Punisherem nebo třeba Power Rangers pro dospělé. Nejnovější video patří také do kategorie dospěláckých předělávek.

Trailer snímku The End of Pokémon láká diváky do realisticky (realističtěji) pojatého světa Pokémonů. Bootlegový snímek má ukázat, jak by to vypadalo, kdyby se skutečně v arénach pokémoni skutečně střetávali. Šlo by o hodně krvavou a nebezpečnou zábavu pro násilí chtivé masy. Pokémoni nejsou veselá „plyšová“ zviřátka, ale zbídačení otroci, se kterými majitelé jednají jako s bojovnými psy či kohouty.

Proti tomu se rozhodne bojovat sám legendární Ash Ketchum, který je známý jako hlavní hrdina animovaného seriálu. Tady je vykreslený jako zlomený muž, který po ztrátě Pikachu chce učinit krvavému zápasení přítrž. Rozpoutá tedy revoluci, záhy se však ukazuje, že ani radikální řešení není ideální cesta. Zkuste převrátit společnost naruby ze dne na den a logicky to přinese daleko víc problémů než užitku.

Trailer zkrátka slibuje hutnou společenskou alegorii, která kritizuje temné elementy pokémoní značky, zároveň je však patrné, že autoři znají dost detailů na to, že jednoznačně musejí být fanoušci a značce vzdávají poctu. Užijte si trailer a snad se brzy dočkáme plné verze.

Galerie: 5

The End of Pokémon: Trailer představuje film pro dospělé, ve kterém jsou zápasy kruté a plné násilí | Fandíme filmu The End of Pokémon: Trailer představuje film pro dospělé, ve kterém jsou zápasy kruté a plné násilí | Fandíme filmu The End of Pokémon: Trailer představuje film pro dospělé, ve kterém jsou zápasy kruté a plné násilí | Fandíme filmu The End of Pokémon: Trailer představuje film pro dospělé, ve kterém jsou zápasy kruté a plné násilí | Fandíme filmu The End of Pokémon: Trailer představuje film pro dospělé, ve kterém jsou zápasy kruté a plné násilí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest