Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem

Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 14 obrázků
Šéf Marvelu Kevin Feige potvrdil, že se film spolu s novým materiálem vrací do kin.

Avengers: Endgame dosud v kinech utržili 2 miliardy, 743 milionů a 414 tisíc dolarů. S touhle částkou se usídlili na druhé příčce žebříčku kasovně nejúspěšnějších filmů všech dob. Na první pozici stále sedí Avatar, který utržil 2 miliardy, 787 milionů s 965 tisíc dolarů. Pokud by jej Endgame chtěla překonat, musela by tedy utržit v pokladnách ještě 44 a půl milionu dolarů. A to je za současné situace nesplnitelná hodnota. Drtivá většina zájemců už film viděla tolikrát, kolikrát jej v kinech vidět chtěla a snímek navíc ztrácí kinosály, protože týden co týden samozřejmě přicházejí aktuální novinky.

Situaci by mohla změnit jedině obnovená premiéra a právě o tu se studio pokusí. Potvrdil to sám šéf Marvelu Kevin Feige. Obnovená premiéra má přijít příští víkend (tenhle víkend už studio Disney věnuje Toy Story 4) a má jí předcházet menší marketingová kampaň. Aby studio nelákalo diváky do kina jen tak, slibuje Feige fanouškům něco navíc. Nemáme čekat klasický prodloužený sestřih filmu, ty Marvel nedělá, nicméně po skončení závěrečných titulků se mohou návštěvníci obnovené premiéry těšit na vystřiženou scénu, menší poctu (nevíme komu nebo čemu) a „několik překvapení“.

Co přesně můžeme v závěru čekat? Že by se Avengers: Endgame dočkali svojí potitulkové scény, kterou jako jediný Marvel film nemají? Nedávno se začal natáčet sólový film Black Widow, ten už by mohl něco předvést. Nebo se fanoušci mohou dočkat dašlí upoutávky na Spider-Mana: Daleko od domova, který do kin dorazí týden poté. Vystřižená scéna může být prakticky z libovolné části filmu. Víme, že vzniklo kupříkladu větší množství scén na základně Avengers, kde se přeživší hrdinové scházejí v úvodu filmu, popřípadě že ve vrcholné bitvě se ukázalo větší množství bojovníků v rozmanitějších situací.

Může nicméně plán vyjít? Podaří se utržit v pokladnách dalších 44 milionů? Úplně vyloučené to asi není. Divácky skutečně atraktivní akční velkofilm tu žádný od Avengers: Endgame nebyl, pokud bychom nepočítali rodinného Aladina. Příští víkend (minimálně v USA) dokonce nebude nasazený žádný velkofilm, největší premiérou týdne bude beatlesácká hudební komedie Yesterday. Kromě ukojení hladu po velkofilmové zábavě by si diváci také mohli chtít připomenout události, které těsně předcházely tomu, co se stane ve Spider-Manovi: Daleko od domova. Celkově bude nejspíš záležet hlavně na tom, jak dobře se podaří obnovenou premiéru divákům komunikovat, kolik pro ni uloupí kinosálů a zda půjde o čistě americkou nebo také mezinárodní záležitost. Prozatím o uvedení Avengers s tímto bonusovým obsahem v Česku a na Slovensku nemáme žádné zprávy.

Galerie: 15

Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu Marvel chce pokořit rekord Avatara za každou cenu - Avengers: Endgame se vracejí do kin s novým materiálem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest