Bill & Ted Face the Music: Keanu Reeves se po Johnu Wickovi vrací ke své klasické sérii

Bill & Ted Face the Music: Keanu Reeves se po Johnu Wickovi vrací ke své klasické sérii | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Bohužel či bohudík to není Matrix… Zatím.

Keanu Reeves je akční ikona současnosti. Protože na své role tvrdě trénuje, spoustu kaskadérských kousků dělá sám, a navíc ve filmech sází spíše na komornější bitky a brutální přestřelky, než na velkolepé výbuchy a létající auta ala Rychle a zběsile (i když v téhle sérii by se také mohl objevit). Nicméně, než se Reeves přes několik velmi úspěšných a žánrově různorodých snímků probojoval na vrchol hollywoodského žebříčku, natočil na přelomu 80. a 90. let dvoudílnou komedii o Billovi a Tedovi (Neskutečná cesta Billa a Teda, Skvělé dobrodružství Billa a Teda) a nyní se téměř po třiceti letech chystá pokračování, o kterém se mluvilo velmi dlouho.

Filmy s Billem a Tedem u nás nejsou příliš proslavené, ale své kouzlo mají. V zahraničí jsou docela známé a v jistém smyslu o nich můžeme mluvit jako o kultu. Reeves v původních filmech hrál vlasatého mládence jménem Ted, který se svým parťákem, kterého hraje Alex Winter, prožívá jednu patálii za druhou.

Připravovaný třetí díl ponese název Bill and Ted Face the Music. O tom, že se snímek chystá, informovali oba hlavní představitelé již v březnu, ale nyní se představitel Billa, Alex Winter, již dostavil na místo natáčení a na sociální síti sdílel i několik vět plných nadšení a energie pro celý projekt. Zanedlouho se nejspíš připojí i Reeves a natáčení bude v plném proudu. Premiéru chtějí stihnout v půlce příštího roku, takže by si měli pospíšit.

Režíruje Dean Parisot (Red 2, Galaxy Quest) a o scénář se starají původní autoři prvních dvou filmů Chris Matheson a Ed Solomon, který později napsal první Muže v černém nebo například oba díly Podfukářů.

Na oba hrdiny v novém snímku čeká ještě divočejší dobrodružství, když jim návštěvník z budoucnosti vyjeví, že jedině jejich společná píseň může zachránit život na Zemi a pokoj ve vesmíru. Přátelé, rodina a hudební legendy jim pomohou nelehkou misi splnit. Premiéra je zatím naplánovaná na léto 2020.

Galerie: 5

Bill & Ted Face the Music: Keanu Reeves se po Johnu Wickovi vrací ke své klasické sérii | Fandíme filmu Bill & Ted Face the Music: Keanu Reeves se po Johnu Wickovi vrací ke své klasické sérii | Fandíme filmu Bill & Ted Face the Music: Keanu Reeves se po Johnu Wickovi vrací ke své klasické sérii | Fandíme filmu Bill & Ted Face the Music: Keanu Reeves se po Johnu Wickovi vrací ke své klasické sérii | Fandíme filmu Bill & Ted Face the Music: Keanu Reeves se po Johnu Wickovi vrací ke své klasické sérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest