Emilia Clarke vysvětlila, proč odmítla roli v Padesáti odstínech šedi

Emilia Clarke vysvětlila, proč odmítla roli v Padesáti odstínech šedi | Fandíme filmu
HBO
Usměvavá herečka byla hlavní favoritkou na roli Anastasie.

Emilia Clarke se vyšvihla do hollywoodských výšin díky roli Daenerys Targaryen v seriálu Hra o trůny a samozřejmě si její popularity a charismatu všimli i filmaři. Herečka se tak v posledních letech objevila v několika velkorozpočtových filmech, i když ani Terminator Genisys ani Solo: A Star Wars Story očekávaní nenapnily.

Ovšem, Emilia mohla mít ve svém profesním životopisu finančně úspěšný projekt. Řeč je o "erotickém" dramatu Padesát odstínů šedi. Clarke tožit byla favoritkou na hlavní roli Anastasie Steele. Nakonec to ale odmítla a nyní vysvětlila proč:

"Bylo to už dlouho, co jsem byla před kamerou nahá [ve Hře o trůny] a přesto jsem tázána jen na to, protože jsem žena. Je to nesmírně otravné a už jsem z toho otrávená a unavená, protože jsem to udělala kvůli této postavě - proboha, neudělala jsem to proto, aby si nějaký chlap mohl prohlédnout má prsa."

Emilia se logicky obávala toho, že by se v Padesáti odstínů šedi musela zase svlékat a neměla zájem o to, aby se znovu řešila hlavně její nahota, stejně jako v případě Hry o trůny. 

Kromě toho také poznamenala, že se nechtěla upsat projektu, který by se pravděpodobně dočkal několika pokračování, když v dané době stále hrála Daenerys a předpokládalo se, že to zabere ještě několik let. 

Nakonec tak roli Anastasie získala Dakota Johnson, ale Emilia poznamenala, že svého rozhodnutí nelituje, i když série Padesát odstínů patří k ekonomicky úspěšným.

Pokud jde o další projekty, ve kterých Clarke uvidíme, tak tím nejbližším je britská romantická komedie Last Christmas, která bude mít premiéru 5. prosince tohoto roku.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest