Annabelle 3: Nový trailer zasazuje nový horor hlouběji do světa V zajetí démonů

Annabelle 3: Nový trailer zasazuje nový horor hlouběji do světa V zajetí démonů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Strašidelný sklad okultních předmětů démonologů Warrenových ožívá v celé své hrůze v novém traileru.

Závěrem června dorazí do našich kin panenka Annabelle, aby nás postrašila ve svém třetím samostatném filmu. Teď je tu nový trailer, který se nadále soustředí na stěžejní elementy nového filmu. Démonologové manželé Warrenovi (Vera Farmiga a Patrick Wilson) nechají dceru doma s chůvami a vypraví se na blíže nespecifikovanou cestu. Při té jako by je něco zdržovalo od návratu a zpátky v domě mezitím Annabelle rozpoutá peklo ve skladu okultních předmětů, kde Warrenovi uchovávají množství nebezpečných zlých artefaktů. Vypadá to, že nás čeká horor, který je natočený stylem, jaký známe už z předchozích filmů ze světa Conjuringu. Ozvláštněný bude především několika ohlédnutími za předchozími snímky série. Nebo z upoutávky cítíte větší potenciál?

Třetí film s panenkou Annabelle se odehrává po událostech prvního Conjuringu, kde paranormální vyšetřovatelé, manželé Warrenovi, zavřeli posedlou panenku Annabelle ve svém skladu okultních předmětů. V novém filmu se sice Vera Farmiga a Patrick Wilson objeví, nicméně Annabelle bude nejspíš řádit především až nebudou doma, protože hlavními postavami filmu jsou malá Judy Warren (McKenna Grace), jejich dcera, a její dvě hlídačky, Madison Iseman a Katie Sarife. Snímek zrežíroval jako svoji prvotinu Gary Dauberman, české a slovenské datum premiéry je stanovené na 27. 6. 2019.

Galerie: 5

Annabelle 3: Nový trailer zasazuje nový horor hlouběji do světa V zajetí démonů | Fandíme filmu Annabelle 3: Nový trailer zasazuje nový horor hlouběji do světa V zajetí démonů | Fandíme filmu Annabelle 3: Nový trailer zasazuje nový horor hlouběji do světa V zajetí démonů | Fandíme filmu Annabelle 3: Nový trailer zasazuje nový horor hlouběji do světa V zajetí démonů | Fandíme filmu Annabelle 3: Nový trailer zasazuje nový horor hlouběji do světa V zajetí démonů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest