X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá

X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herci by pokračovali rádi, ale principál xmenovské ságy Simon Kinberg už je delší dobu smířený s tím, že je po všem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Budoucnost komiksových mutantů provází dávka nejistoty. Oficiální vyjádření povolaných stále nepřišlo, nicméně většina fanoušků tak nějak počítá s tím, že dosavadní kontinuita bude ukončena, a až se X-Meni vrátí (nově už pod nadvládou Marvel Studios), začnou jejich příběhy nanovo, zcela od začátku.

Že tomu tak skutečně bude naznačuje i poslední vyjádření Tye Sheridana, který v sérii hraje mladého Cyclopse. Herec uvedl, že vůbec neví, o čem se v rámci studií Disney a Fox mluví a mluvilo interně, nicméně s herci se o dalším pokračování či nepokračování nikdo nebavil. Sám Sheridan by byl nejraději, kdyby série fungovala dál. S chutí by natočil další příběh svojí postavy, třeba ve formě spin-offu, a rozhodně má pocit, že Cyclops ještě má co ukázat. A není v tom sám. V jiném rozhovoru také Michael Fassbender připustil, že kdyby se objevila příležitost, návratu do role Magneta by se také nebránil.

Kdo je s koncem série smířený, je dlouholetý producent, scenárista a teď už i režisér Simon Kinberg. Ten říká, že už se smířil se skutečností, že tohle je pravděpodobně naposledy, co s postavami bude mít co do činění. Snímek už před odprodejem studia Fox Disneymu vnímal jako zakončí jednoho cyklu. Jako ultimátní xmenovský příběh. Zatímco v minulosti vždycky už při psaní scénáře myslel na to, kam by se příběh mohl vyvíjet dál, tentokrát se soustředil jen a jen na Dark Phoenix a dle svých slov do filmu dal úplně všechno.

Můžeme jen doufat, že to v kinech bude poznat. Pravdou je, že pokud jde o diváckou obec jako celek, ta na finální X-Meny příliš natěšená není. Podle předběžných kasovních předpovědí by X-Men: Dark Phoenix mohli za první víkend v amerických kinech v pokladnách utržit jen 50 milionů dolarů, což by byl nejslabší otevírák celé ságy. Když vezmete v úvahu, že se započtením inflace si předchozí filmy v kinech vedly vlastně ještě o něco lépe a Dark Phoenix je navíc podle dostupných informací kvůli dotáčkám ze všech dosavadních X-Menů nejdražší, tak to není úplně dobrá vizitka. Série, která před dvaceti lety pomáhala přivést komiksový žánr do podoby, v jaké jej známe dnes, se zřejmě vyčerpala a do budoucna bude na Marvelu, aby mutantům vlil novou krev do žil a zkusil je udělat stejně populárními, jako jsou jeho ostatní značky.

Na další stránce na vás čeká široká nabídka klipů a spotů ze snímku, který po dlouhém odkládání v červnu konečně uvidíme v našich kinech. Dole v galerii je porce nejnovějších fotek.

Další kapitola »

Galerie: 10

X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu X-Men: Se současným obsazením se do další budoucnosti nepočítá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest