Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí

Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nový Godzilla se ustálil mezi snímky, které je prostě povinnost vidět v kině.

Už za pár dní dorazí jeden z nejočekávanějších snímků letní filmové sezóny, Godzilla: King of Monsters. Pokračování snímku z roku 2014 se úspěšně ustálilo mezi blockbusterovými králi letošního roku, což potvrzuje i finální ukázka z filmu. Ta obsahuje záběry viděné již v dřívějších trailerech, nicméně nabízí i několik nových scén především ze souboje obřích monster. Ty vypadají opravdu impozantně, a je tak téměř povinností vidět film na velkém plátně. Velký prostor dostal tzv. Burning Godzilla, tedy ohnivá verze, o které jsme již dříve spekulovali, že se objeví. Stále také nevíme, jakou přesně bude mít roli v příběhu obří pteranodon Rodan, který v nové upoutávce bojuje jak se záporákem Ghidorahem, tak s Mothrou, která je na „straně dobra“. A tajemstvím také zůstává role Charlese Dance a jeho tajemné organizace, takže otazníků a důvodů jít do kina je opravdu hodně.

Dole v galerii si můžete prohlédnout sadu nejnovějších bannerů.

Nový příběh pojednává o hrdinské snaze krypto-zoologické organizace Monarch a jejích členů, kteří čelí řadě monster božských rozměrů. Mocný Godzilla se střetne s Mothrou, Rodanem a svým úhlavním nepřítelem, králem Ghidorahem. Až prastará nad-stvoření, o kterých se myslelo, že jsou to jen pověstmi, znovu povstanou, budou všechna usilovat o nadvládu a samotná existence lidstva bude ohrožena.

V hlavních rolích hrají Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Ken Watanabe, Thomas Middleditch či Ziyi Zhang. Režíruje Michael Dougherty.

Zdroj: Warner Bros.

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Hořící Zilla a další monstra jsou ve finálním traileru jako živí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest