Dead Spy Running: Talentovaný DJ zachraňuje svět

Dead Spy Running: Talentovaný DJ zachraňuje svět | Fandíme filmu
Špióni jsou stále v módě. Loni jsme si mohli užít parádní špionážní drama Jeden musí z kola ven. Povede se i Dead Spy Running?

Není žádným tajemstvím, že momentálně jsou v Hollywoodu originální nápady spíše vzácností. Vcelku schůdnou cestou jsou adaptace úspěšných literárních románů, což je i případ novely Dead Spy Running britského spisovatele a žurnalisty Jona Stocka. Příběh zní vcelku zajímavě a lidé stojící za projektem slibují kvalitní podívanou. Jak taky jinak, že?

V centru dění je Danny Marchant, šikovný a talentovaný DJ, jemuž se začíná velmi dařit a postupně se prosazuje ve světě elektronické hudby. Idylka se začne hodně rychle rozplývat, když je mladík donucen všeho se vzdát a dát se na útěk. Musí čelit obvinění z vraždy vlastního otce, agenta tajné služby. Jak se hlavní hrdina pokouší očistit svoje jméno a pomstít otcovu smrt, čím dál více zabředá do nebezpečného světa špiónů. Vše směřuje ke konfrontaci s teroristickou organizací, jež plánuje útok na západní civilizaci. Špionážní thriller by nás měl zavést do různých částí světa. Podíváme se do Londýna, Paříže, New Yorku či Bombaje.

Režisér Adam Wingard (A Horrible Way to Die, jeden segment z nového hororu V/H/S) bude pracovat se scénářem z pera Simona Barretta (Dead Birds, Red Sands), jenž se ujal přepisování původní verze Stephena Gaghana a Jamieho Mosse. Produkovat by měl Kevin McCormick a snad i McG.

V galerii naleznete originální přebal knihy Jona Stocka.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest