Dětská hra: Nový plakát rozhodně nepotěší fanoušky Toy Story

Dětská hra: Nový plakát rozhodně nepotěší fanoušky Toy Story | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 2 obrázky
Poster se zaměřil na Příběh hraček.

Letos 25. července bude mít v ČR premiéru nová verze hororové klasiky Dětská hra o vraždící panence jménem Chucky. Tentokrát ovšem nebude posedlá duchem sériového vraha, ale půjde o technickou závadu, která z původně nevinně působící hračky udělá stroj na zabíjení. 

Nicméně, jak se zdá, ani tentokrát nebude ve filmu chybět nadhled a černý humor. Nebo to tak minimálně vypadá při pohledu na nový plakát, který na film láká. 

Na něm je totiž zkrvavená teniska Chuckyho, ale také klobouk a ruka, které ihned trknou do oka fanoušky animované série filmů Toy Story. Není pochyb o tom, že plakát odkazuje na jednu z hlavních postav, Woodyho. 

A není to jen tak pro nic za nic, Dětská hra totiž bude mít v USA premiéru ve stejný den (21. června) jako dlouho očekávaný čtvrtý díl Toy Story. 

Pokud byste přece jen pochybovali o tom, že jde o rýpnutí do dalšího Příběhu hraček, tak si v galerii prohlédněte také plakát, který právě další díl pixarovské série propaguje a bude ihned jasno.

Galerie: 3

Dětská hra: Nový plakát rozhodně nepotěší fanoušky Toy Story | Fandíme filmu Dětská hra: Nový plakát rozhodně nepotěší fanoušky Toy Story | Fandíme filmu Dětská hra: Nový plakát rozhodně nepotěší fanoušky Toy Story | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest