Strážci Galaxie: Chris Pratt původně neměl o roli Star-Lorda zájem

Strážci Galaxie: Chris Pratt původně neměl o roli Star-Lorda zájem | Fandíme filmu
Nakonec se ale nechal přesvědčit.

Filmy ze série Strážci Galaxie fungují hlavně a především díky svému obsazení. A jednou z nejoblíbenějších postav z týmu je bezesporu Star-Lord v podání Chrise Pratta. Ovšem, marvelovská castingová režisérka Sarah Finn prozradila, že Chris Pratt o roli původně vůbec neměl zájem:

" [Režisér] James Gunn velkoryse přiznává, že jsem to byla právě já, kdo trval na tom (skoro až otravně trval na tom), že Chris Pratt je pro roli [Star-Lorda] tím pravým. Nicméně pravdou je, že Chris ji hrát nechtěl a odmítal přijít na casting. Nakonec se mi ho podařilo přesvědčit, aby přišel, jenže to už ho zase nechtěl vidět James Gunn. Vůbec mi to neulehčovali. Byla jsem opravdu ráda, když se konečně sešli a upřímně, šlo o jeden z oněch 'heuréka' momentů, když během castingu máte z nějakého herce dobrý pocit a podvědomě víte, že je to ten pravý. James se na mě otočil po deseti vteřinách jednání a řekl, 'To je on.' Viděli jsme spoustu herců, všichni byli neuvěřitelní a nabídli rozmanitá pojetí postavy, ale já v hlavě stále měla Chrise. Takže bylo skvělé, když se rozhodl, že má zájem. A teď je z toho dobrá historka. Chris prostě byl ten pravý."

Chris se teď možná stydí za to, že dělal takové ofuky, protože právě role v marvelovských filmech ho pomohla vystřelit do hollywoodských výšin a aktuálně je z něj "horké zboží". A většina fandů se asi shodne na tom, že byl opravdu ideální volbou.

Zdroj: Variety

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest