Avengers: Endgame: První zámořské reakce slibují výjimečný zážitek

Avengers: Endgame: První zámořské reakce slibují výjimečný zážitek | Fandíme filmu
Propagační kampaň prý skutečně ukazuje z převážné většiny jen naprostý začátek filmu.

V noci na dnešek proběhla slavnostní celosvětová premiéra Avengers: Endgame, na které film také vůbec poprvé měli příležitost vidět novináři. Ti zároveň rovnou směli na Twitteru zveřejnit svoje první dojmy. Snažili jsme se najít nějaké negativní názory, ale je jich minimum. Podle jednoho recenzenta jsou první dvě hodiny střídavě lepší a slabší a teprve závěrečná hodinka je bezchybná. Občas některý novinář napsal, že film není bez chyby, popřípadě, že občas je film skoro až přecpaný a tříhodinová délka je znát. Jinak ale převládaly jednoznačně pozitivní reakce.

Novináři mluví o tom, že měřítku filmu je obrovské. Má se jednat o skutečně největší Marvel film. Máme čekat uspokojivé završení 22 filmů, kdy je Endgame pro předchozí filmy nejen poctou, ale řadu z nich dokonce staví do nového světla a dál je obohacuje. Padala superlativa o nejlepší marvelovce a o ultimátním dárku pro všechny věrné fanoušky, na které čeká mnoho momentů, o kterých se doteď snad ani neodvažovali snít. Film prý dokáže překvapit – to co čekáme jako jednoznačně dané, se v některých případech vůbec nestane a jindy je to podané tak skvěle, že to předčí očekávání.

Měřítko filmu se prý snad ani nedá popsat, kromě epické akce ale film také skvěle pracuje s postavami. Opravdu by mělo jít o film původní šestky, kdy nejčastěji jsou jmenováni Hulk a Hawkeye. Snímek je chytře napsaný, rozpláče i rozesměje a ve vší té osudovosti je vtipný až překvapivě hodně. Rozhodně je to velká zábava, žádná deprese. Snímek se hodně soustředí na rodinu a na to, co to znamená být hrdina. Endgame je hodně jiná než Infinity War a líbila se i těm, kteří IW moc nemuseli. Máme čekat opravdu vydařený konec.

Po premiéře prý bude hodně o čem diskutovat a novináři potvrzují, že asi 90% propagační kampaně je z úvodních zhruba 15 minut filmu. Novináři nevědí, zda má film po titulcích nějakou scénu, Marvel film během titulků vypnul projekci.

Uvidíme se zítra v kině vážení.

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest