Relaxer nabízí nejnechutnější trailer letošního roku

Relaxer nabízí nejnechutnější trailer letošního roku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Flákač ve slipech nesmí opustit gauč, dokud nepokoří 256. level videohry Pac-Man.

„Vše, o čem jsem kdy snil bylo žít na gauči a hrát videohry, aniž by mě někdo otravoval. Relaxer je děsivější verze mé fantazie.“ - Joel Potrykus

Hrozící apokalypsa Y2K v roce 1999 přiměje Abbieho (Joshua Burge), aby se postavil výzvě svého bratra Cama (David Dastmalchian) a překonal level 256 v Pac-Manovi aniž by vstal z gauče. Abbie je donucen přežívat bez jídla, pouze o zkaženém mléce, oblečen pouze ve spodním prádle. Relaxer spojuje žánry drama a komedie a postaral se o něj Joel Potrykus, který si (při pohledu na jeho dosavadní kariéru) libuje ve vyprávění výstředních příběhů. Přiznanou inspirací Relaxera je surrealistický snímek Anděl zkázy od Luise Buñuela.

Snímek byl poprvé uvedený už loni a podle dostupných recenzí na jednu stranu nabízí množství inteligentního humoru a zajímavý závěrečný zvrat, na druhou stranu je pro mnohé diváky skutečně tvrdým testem odolnosti. Podle traileru na první pohled mírně zvrácený příběh možná nebude pro všechny to pravé ořechové, avšak milovníci groteskních příběhů by si mohli přijít na své.

V hlavní roli vystupuje Joshua Burge, který za svůj výkon získal cenu nejlepšího herce při druhém uvedení snímku na Fantasia International Film Festivalu. Jeho bratra Cama ztvárnil David Dastmalchian, jehož jméno může být mnohým povědomé z velkofilmů, jako jsou Ant-Man, Blade Runner 2049 nebo Temný rytíř. Z dalšího obsazení zmiňme jména nováčků, jako jsou Andre Hyland, Amari Cheatom a Adina Howard.

Snímek byl zatím uvedený na festivalech a v amerických klubových kinech, s premiérou v Česku nebo na Slovensku se v tuhle chvíli v kinech nepočítá, tak si zájemci budou nejspíš muset počkat na VOD. Než si přehrajete trailer, tak pro vás máme varování – je jen pro silné povahy. Pokud jste citliví na výjevy zvracení, určitě si jej nepouštějte.

Na závěr malá zajímavost, která ilustruje nezávislou duši celého projektu: Zatuchlý obývací pokoj špinavého a nevábného bytu, který bratři sdílejí, vznikl v garáži domu rodičů vedoucího výpravy Mikea Saunderse.

Galerie: 3

Relaxer nabízí nejnechutnější trailer letošního roku | Fandíme filmu Relaxer nabízí nejnechutnější trailer letošního roku | Fandíme filmu Relaxer nabízí nejnechutnější trailer letošního roku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest