Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend

Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Na Avengers 4 během prvního víkendu zřejmě čeká celosvětový kasovní rekord. A kdy snímek nabídne další informační nálož?

Avengers: Endgame zveřejnili novou sérii plakátů. Nejpovedenější je ten čínský, který vykresluje všechny přeživší hlavní hrdiny a ještě k nim v podobě siluet přidává ty, kteří byli rozprášení. Na plakátě se dočkáváme také teprve druhého pohledu na Valkyrie (Tessa Thompson), která se vrací poprvé od Thora: Ragnarok. Pak je tu ruský plakát, který je variací na první plakát. Série plakátů ze Šanghaje slouží čistě jako promo pro tamější trh. Postavy v některých případech ani nejsou vyobrazené tak, jak se ve filmu objeví a hrdinové se do Číny vůbec nepodívají.

Podívají se ale do čínských kin a to souběžně se zbytkem světa. Kasovní analýza hollywoodského zpravodaje Deadline i analýza ekonomického Forbesu tak předpovídají, že by snímek mohl do konce prvního víkendu celosvětově utržit 800 milionů dolarů, což je částka, které se žádný film dosud ani nepřiblížil. Dosud byli nejvýš Avengers: Infinity War, kteří utržili za první víkend celosvětově 640 milionů dolarů. Tehdy však Čína měla premiéru až s odstupem a u celosvětových rekordů za první víkend vždy primárně závisí na tom, v kolika zemích se konkrétní snímek začne souběžně promítat.

Stále není zcela jasné, kdy se ve velkém začnou prodávat vstupenky. Aktuální zákulisní zvěsti stále mluví o 2. dubnu, přičemž současně s prodejem vstupenek by mohla být vypuštěná nová kratší upoutávka. Jak bude propagace vypadat dál? V březnu nakonec vyšel velký článek jen v magazínu Empire, tradiční nálož magazínu Entertainment Weekly se neobjevila. Možná v dubnu? Uvidíme. Od 1. dubna také začnou tvůrci a herci objíždět svět. Vedle tradičních návštěv nejrůznějších talk-shows se chystají také akce pro fanoušky.

Talk-shows toho obvykle mnoho neodhalí, ale občas v nich herci zveřejní nový klip. U tajuplné Endgame je otázkou, zda vůbec klipy budou zveřejněné. A pokud ano, jestli předvedou cokoliv nového, nebo půjde jen o lehce prodloužené momenty, které známe z trailerů. Akce pro fanoušky by měly být zajímavější. Tam by se kromě Q&A s tvůrci a herci také mělo promítat úvodních dvacet minut filmu, takže kdo se nebojí spoilerů, na toho může čekat slušná porce nových informací. 22. dubna se pak odehraje světová premiéra filmu v Los Angeles, což bude vůbec poprvé, kdy snímek bude promítaný pro veřejnost a dočkáme se prvních ohlasů.

Na závěr ještě jedna fanouškovská legrácka:

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Zdroje: Deadline, Forbes, Russoovi, Anton Volkov

Galerie: 9

Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Sada nových plakátů a rekordní mega tržby za první víkend | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest