Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série

Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Lorenzo di Bonaventura se rozpovídal o sérii sci-fi filmů s obřími roboty.

Série Transformers je spoustu věcí, ale rozhodně není kvalitativně vyrovnaná. Zatím poslední díl hlavní série, Transformers: Poslední rytíř, je pro mnohé důkazem toho, že značka už je vyčerpaná, o čemž svědčí i tržby ve výši cca 605 milionů dolarů, což je nejméně ze všech předchozích dílů. 

Situace kolem budoucnosti série tak byla nejistá a vyjádření tvůrců byla lehce matoucí. Nakonec místo dalšího právoplatného pokračování přišel prequel/spin-off Bumblebee, který byl hodnocen velmi dobře, ale tržby zrovna přesvědčivé nebyly.

Zbývající fandové tak asi byli nervózní z toho, co bude dál. Nicméně se tvůrci ozvali s tím, že se plánují jak právoplatné pokračování hlavní série, tak dalšího Bumblebeeho.

Očividně to ale není tak jisté, jak to ještě před pár týdny vypadalo. Aktuální vyjádření producenta Lorenza di Bonaventury není úplně přesvědčivé. Zdá se, že se chce soustředit spíše na pokračování Bumblebeeho, než na hlavní sérii:

"Na hlavní sérii je problematické, že narůstají omezení, když pokračujete kupředu. Na počátku série jsme měli svobodu, která nám dovolovala přicházet s novými věcmi. Nemuseli jste respektovat pravidla, která nastavily jiné filmy. U Bumblebeeho byl možný jiný přístup a odlišný styl produkce. Nevím, co bude další [film]. Záleží to na scénáři. Aktuálně se pracuje na dvou scénářích, kdy je jeden určen pro pokračování hlavní série. Ale nevypadá to, že začnu s tímto scénářem. Zatím jsme ve fázi, kdy se scenáristy řešíme nápady... Zatím není rozhodnuto, ale i to je zajímavou součástí této práce."

Mezi řádky se dá vyčíst, že se s pokračováním zrovna nespěchá a není divu, Poslední rytíř mnohé velmi zklamal. Je tak možné, že se tvůrci zaměří spíše na spin-offy. Jak bylo řečeno, Bumblebee sice nebyl tak finačně úspěšný, jako ostatní "transformeří" filmy (utržil cca 462 milionů dolarů), ale neprodělal a novináři pěli chválu.

Zdroj: TFW2005, BoxOfficeMojo

Galerie: 6

Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série | Fandíme filmu Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série | Fandíme filmu Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série | Fandíme filmu Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série | Fandíme filmu Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série | Fandíme filmu Transformers: Producent promluvil o (nejisté) budoucnosti série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest