Children of Blood and Bone: Africké fantasy pro teenagery míří na plátna

Children of Blood and Bone: Africké fantasy pro teenagery míří na plátna | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Snímek našel režiséra, datum začátku natáčení zatím není známo.

Na plátna kin míří další filmová adaptace knihy žánru Young Adult s názvem Children of Blood and Bone. Typické romanci mezi teenagery je ovšem vzdálená - soustředí se především na africké charaktery a mystiku. Režie se ujme režisér Rick Famuyiwa.

Kniha autorky Tomi Adeyemi spadá do žánru fantasy. Příběh Children of Blood and Bone se odehrává ve vymyšlené africké zemi Orïsha, která byla dříve magická. Dnes už tomu tak není, a tak byla hlavní postava Zelie nucena vyrůstat v jiné (a přesto stejné) zemi, než její rodiče. O pár let později se spojí s princeznou na útěku a společně musí vrátit Orïshe kouzlo. Před nimi je cesta plná překážek a nástrah. 

Filmová práva byla koupena ještě předtím, než kniha v březnu 2018 vyšla.

Snímek produkuje společnost Temple Hill, která stojí například za filmy Já, Simon nebo trilogií Labyrint. Scénář napíše David Magee, jenž je známý například díky filmu Mary Poppins se vrací. Rick Famuyiwa není českým a slovenským divákům příliš známý, američtí diváci ho ovšem znají například díky snímku Matroš. Není známo, kdy se začne natáčet. Fanoušci si ale mohou zkrátit čekání pokračováním prvního dílu s názvem Children of Virtue and Vengeance, které v USA vychází 4. června. 

 

Galerie: 3

Children of Blood and Bone: Africké fantasy pro teenagery míří na plátna | Fandíme filmu Children of Blood and Bone: Africké fantasy pro teenagery míří na plátna | Fandíme filmu Children of Blood and Bone: Africké fantasy pro teenagery míří na plátna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest