Harry Potter: Ralph Fiennes málem odmítl roli Voldermorta

Harry Potter: Ralph Fiennes málem odmítl roli Voldermorta | Fandíme filmu
Herec vysvětlil, proč přemýšlel o tom, že nabídku na ztvárnění "Pána zla" nepřijme.

Fanouškům Harryho Pottera netřeba připomínat, že ve filmové sérii ztvárnil roli lorda Voldemorta oceňovaný Ralph Fiennes. A přestože byla jeho tvář změněna k nepoznání, zahrál tuhle postavu velmi působivě a mnohé děti díky tomu měly z Voldemorta hodně dlouho noční můry.

Je tak těžké si představit, že by se téhle postavy ujal někdo jiný, nicméně se to klidně mohlo stát. Ralph totiž prozradil, že zvažoval odmítnutí účasti v sérii filmů Harry Potter:

"Pravdou je, že jsem vlastně ignorant, pokud jde o filmy a knihy. Oslovila mě produkce. Režii filmu měl na starosti Mike Newell a oni chtěli, abych ve [filmu] byl... poprvé, když se měl Voldemort objevit ve fyzické formě. Kvůli mé nevědomosti jsem si pomyslel, že to není pro mě... Docela hloupě jsem se tomu bránil, váhal jsem. Myslím, že rozhodujícím faktorem byla má sestra Martha, která má tři děti, kterým v dané době bylo kolem 12, 10 a 8 let a ona mi říká, 'Co tím chceš říct? To musíš udělat!' Takže jsem si to rozmyslel."

A dobře udělal, jeho Voldemort se stal ikonickým a co si budeme povídat s ohledem na úspěch filmů Harry Potter si herec na konto jistě připsal působivou částku. 

Harry Potter se sice před několika lety s filmovými fandy rozloučil, ale do magického universa nás dvakrát vzala Fantastická zvířata. Čekají nás další tři díly, ale nedávno bylo oznámeno, že trojka bude mít zpoždění, protože jde o hodně náročný projekt a tvůrci také chtějí reagovat na výtky fanoušků, kterých v případě filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny nebylo zrovna málo.

Zdroj: The Jonathan Ross Show/Digital Spy 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest