Neviditelný muž: Johnny Depp ven, Elisabeth Moss sem

Neviditelný muž: Johnny Depp ven, Elisabeth Moss sem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Změní se pohlaví ústřední postavy?

Studio Universal se dlouho snažilo neúspěšně rozjet provázaný svět klasických hororových monster. V jednu chvíli to vypadalo, že prvním snímkem v řadě bude Mumie s Tomem Cruisem, kterou měl následovat Neviditelný muž s Johnnym Deppem. Po tom, co Mumie neuspěla, však zprávy o vývoji projektu utichly a po čase se ukázalo, že je tzv. „Dark Universe“ docela mrtvý. Konkrétně Neviditelného muže před pár týdny oživila pro Universal nízkonákladová produkční společnost Blumhouse a režisér a scenárista Leigh Whannell, který se loni vytáhl sci-fi snímkem Upgrade.

Zpočátku se mluvilo o tom, že i do nové verze projektu by mohl nějak zapadat Johnny Depp, aktuální zpráva však hovoří o tom, že je nadobro pryč. Na druhou stranu produkce krouží kolem herečky Elisabeth Moss, kterou můžete znát z hlavní role v seriálu Příběh služebnice a za nedelouho se objeví ve snímku My, dalším hororu společnosti Blumhouse. Variety uvádí, že produkce chce Moss do „hlavní role“. Není však zřejmé, zda se jedná o hlavní ženskou roli, anebo byla látka přepracovaná a místo neviditelného muže se dočkáme neviditelné ženy.

Původní Neviditelný muž pojednával o vědci, který se dokáže zneviditelnit, ale už se mu nepodaří vrátit do běžné podoby.

Galerie: 3

Neviditelný muž: Johnny Depp ven, Elisabeth Moss sem | Fandíme filmu Neviditelný muž: Johnny Depp ven, Elisabeth Moss sem | Fandíme filmu Neviditelný muž: Johnny Depp ven, Elisabeth Moss sem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest