Michael B. Jordan bojuje v Iráku pod Denzelem Washingtonem

Michael B. Jordan bojuje v Iráku pod Denzelem Washingtonem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dojemný příběh otce, který nepřestává inspirovat svého syna i po své smrti natočí Denzel Washington. V hlavní roli Michael B. Jordan.

Na přímé cestě na úplný herecký vrchol je Michael B. Jordan. Před pár lety neznámé jméno si v poslední době připsalo několik skvělých filmařských kousků, díky kterým se nesmazatelně zapsalo do mysli nejednoho filmového fanouška. Od role charismatického záporáka v marvelovské megahitu Black Panther až po roli Adonise Creeda, coby pokračovatele kráčejícího ve šlépějích legendárního Rockyho v úspěšné boxerské sérii Creed. Napříště se Jordan rozhodl předvést svoje schopnosti ve válečném dramatu Journal for Jordan, které natočí Denzel Washington.

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi je založený na vztahu novinářky oceněné Pulizerovou cenu Danou Canedy a vojáka Charles M. Kinga. Zatímco King bojoval na válečné frontě v Iráku, jeho manželka vychovávala jejich nově narozeného syna, pro kterého King napsal fascinující deník plný životních lekcí a rad. Malý Jordan svého otce bohužel nikdy neuvidí, protože zahynul v Iráku v roce 2006, když mu bylo pouhých 7 měsíců. Přesto jeho duše a odkaz svým způsobem žijí dál prostřednictvím jeho deníku, který je svým způsobem vyznáním lásky jeho ženě a jejich malému synovi. Scénář napíše Virgil Williams (Mudbound).

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Michael B. Jordan bojuje v Iráku pod Denzelem Washingtonem | Fandíme filmu Michael B. Jordan bojuje v Iráku pod Denzelem Washingtonem | Fandíme filmu Michael B. Jordan bojuje v Iráku pod Denzelem Washingtonem | Fandíme filmu Michael B. Jordan bojuje v Iráku pod Denzelem Washingtonem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest