Gwyneth Paltrow se po Avengers: Endgame rozloučí s Marvelem

Gwyneth Paltrow se po Avengers: Endgame rozloučí s Marvelem | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Herečka potenciálně odhalila několik spoilerů.

Článek může obsahovat spoilery.

Obecně se počítá s tím, že Avengers: Endgame budou pro celou řadu herců poslední marvelovskou zastávkou. Platí to zvlášť pro ty, kteří do filmového univerza vkročili poprvé v tzv. „První fázi“, tedy mezi Iron Manem a The Avengers. Svým odchodem se nijak netají Chris Evans, o konci mluvil i Robert Downey Jr. Dalším odpadlíkem má být Gwyneth Paltrow, představitelka Pepper Potts.

Ta plánuje svoji marvelovskou kariéru po Avengers: Endgame pověsit na hřebík také. Herečka v rozhovoru uvedla, že na nandavání „obleku“ už je ve svých 46 letech trochu stará, čímž nejspíš nepřímo potvrdila neoficiální informace, podle kterých Pepper tentokrát uvidíme v ironmanovské zbroji. Herečka nicméně připustila, že i když ve stejné míře jako doposud už v marvelovkách hrát nebude, kdyby ji studio poprosilo o krátké cameo (které by tak za den sfoukla), tak by asi odmítnout nedokázala, protože na spolupráci vzpomíná jen v dobrém.

Nabízí se otázka, zda touhle cestou Paltrow nespoilerovala. Z jejího vyjádření lze potenciálně vyčíst, že Pepper Potts přežije Endgame (byť by teoreticky camea v dalších filmech by mohly být flashbacky) a možná nepřímo potvrdila, že v budoucnosti filmový svět Marvelu opravdu přijde o Tonyho Starka, protože Pepper vždy ve filmech figurovala primárně jako jeho partnerka. A pokud nebude Tony, teoreticky už není příliš potřeba ani Pepper.

PS: S těmi camey možná můžeme vzít Paltrow za slovo. Před časem se objevila nepotvrzená šuškanda, podle které se Pepper ukáže ve Spider-Manovi: Daleko od domova...

Zdroj: Variety

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Gwyneth Paltrow se po Avengers: Endgame rozloučí s Marvelem | Fandíme filmu Gwyneth Paltrow se po Avengers: Endgame rozloučí s Marvelem | Fandíme filmu Gwyneth Paltrow se po Avengers: Endgame rozloučí s Marvelem | Fandíme filmu Gwyneth Paltrow se po Avengers: Endgame rozloučí s Marvelem | Fandíme filmu Gwyneth Paltrow se po Avengers: Endgame rozloučí s Marvelem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest