Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Film má definitivně dotočeno, Dwayne Johnson se rozloučil se štábem posledním videem ze zákulisí.

Hlavní část natáčení Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw sice skončila už před nějakým časem, nicméně teprve teď za ním Dwayne Johnson udělal poslední tečku. Buď ještě několik scén dotáčel sekundární štáb (ten se obvykle zaměřuje hlavně na akci), nebo bylo třeba doladit něco, na co The Rock ve svém nabitém programu neměl do té doby čas.

Na Instagramu Johnson vzkázal, že šlo o vůbec nejnáročnější natáčení, kterého se kdy účastnil, ale také to nejcennější. Pro Johnsona je totiž klíčové, že kromě tradiční porce poctivé zábavy, na které si štáb tvrdě máknul, snímek přináší také bližší pohled na kulturu ostrovní Samoy, ze které pochází Dwayneova rodina. Následuje obligátní série díků a pochval, kterou si můžete poslechnout také v níže přiloženém videu.

Uvidíme, zda se v rámci akčního velkofilmu o samojské kultuře reálně něco dozvíme, anebo se celé kulturní okénko smrskne jen na nějaký tradiční válečný pokřik v rámci některé z akčních scén…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Po osmi filmech přináší série Rychle a zběsile svůj první samostatný snímek, ve kterém si Dwayne Johnson a Jason Statham zopakují role Lukea Hobbse a Deckarda Shawa, loajálního agenta americké diplomatické bezpečnostní služby a bývalého britského armádního operativce postaveného mimo zákon. Poprvé se střetli v Rychle a zběsile 7 a od té doby se dvojice uráží, pere a jeden druhého zkoušejí sejmout. Když se objeví chlap, který je horší než oni dva dohromady, musí dvojice spojit síly. Cyber-geneticky posílený anarchista Brixton (Idris Elba) získá kontrolu nad nebezpečnou biologickou hrozbou, která by mohla lidstvo změnit jednou pro vždy. Navíc při tom pokořil geniální a nebojácnou agentku MI6 (Vanessa Kirby), která je shodou okolností Shawovou sestrou. Hobbs a Shaw rozrážejí dveře do nové část rychlého a zběsilého světa, v akčním závodu kolem zeměkoule, který nás vezme z Los Angeles, přes Londýn a toxickou pustinu Černobylu, až na krásně šťavnatou Samou.

Hobbs & Shaw je spin-off série Rychle a zběsile, který se zaměří na samostatné akční dobrodružství Dwaynea Johnsona a Jasona Stathama. Dále hrají Vanessa Kirby a Idris Elba. Scénář napsal Christopher Morgan, režíruje David Leitch. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 25. 7. 2019.

Galerie: 9

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byli pro Rocka nejtěžším natáčením jeho kariéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest