Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý

Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Seznamte se s pokračováním úspěšného animáku, který naučil všechna děcka světa zpívat "Let it go".

Ledové království bylo před lety velkým překvapením. Pořádné animáky se v té době očekávaly spíš od Pixaru a Frozen v propagační kampani působilo dojmem direct-to-DVD filmu, ke kterému má malé divačky přivábit holý fakt, že jsou v něm princezny. Z filmu se nicméně vyklubal citlivý příběh o vztahu dvou sester, se super postavami a písničkami. Někdy v té době se definitivně potvrdilo, že Disneyho interní animační studio může Pixaru nejen směle konkurovat, ale v chudších letech jej také zastínit. Snímek se stal obrovským hitem, a tak studio objednalo pokračování.

Dvojka si dala načas, když na ni fanoušci musejí počkat v souhrnu šest let. Letos v listopadu se však snímek dočká konečně uvedení, a tak přišel čas prvního teaser traileru. Ten se z velké části soustředí na scénu, ve které se Elsa pokouší přeběhnout po zamrzlých vlnách. Ztroskotala snad někde a pokouší se neúspěšně dostat pryč? Ze scény každopádně sálá Elsina odhodlanost, a když se objeví ostatní postavy, nepůsobí o nic méně sveřepě. Svou důležitost zjevně budou mít ledové krystaly, ale nejspíš také podzim, jak alespoň naznačuje všudypřítomné spadané listí.

O příběhu zatím mnoho nevíme, snad jen to, že by Elsa (Idina Menzel), Anna (Kristen Bell), Kristoff (Jonathan Groff) a Olaf (Josh Gad) měli prozkoumat další kouty království Arendell. Obsazení v blíže nespecifikovaných rolích doplňují Evan Rachel Wood (Westworld) a Sterling K. Brown (Predátor: Evoluce). Snímek režírují Chris Buck a Jennifer Lee, tvůrci prvního filmu. Scénář spolu s Jennifer napsala Allison Schroeder, která napsala scénář ke Kryštůfku Robinovi a za scénář ke Skrytým číslům byla nominovaná na Oscara. V Česku a na Slovensku bude snímek uvedený do kin 16.11. a dole pod trailerem si můžete prohlédnout první fotky.

Galerie: 8

Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu Ledové království 2: První teaser trailer je vážný a velkolepý | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest