Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží

Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Týden před rozdáváním Oscarů proběhne večer neméně slavnostní. Tak přijďte potrápit svoje paměťové buňky.

Zatímco přes Vánoce si Filmový Kvízák dopřával zimní spánek, po Novém roce je zpátky v plus minus pravidelné podobě. Na lednové kolo jste se sešli v rekordním množství, a tak doufáme, že stejně nabité to bude i příště, v pondělí 18. února.

Pokud jste ještě nesoutěžili, tak co přesně můžete očekávat? Dejte dohromady tým kamarádů (maximálně 5 hráčů na tým). V týmech odpovídáte na soutěžní otázky. Za každou správnou odpověď získáváte body. Tým, který má na konci nejvyšší počet bodů ukáže, že toho o ví o filmech ze všech nejvíc a odnese si hodnotné ceny. Užijete si soupeřivé napětí a radost ze hry.

Filmový Kvízák je vhodný pro každého. Abyste si hru užili, není nutné, abyste neustále seděli v kině. Pokaždé pokládáme 50 soutěžních otázek rozdělených do 10 tematických okruhů, takže pokud se nechytíte jednou, budete mít už za okamžik možnost na nápravu. Ať už preferujete akční filmy, pohádky, komiksovky nebo filmy pro pamětníky, nemusíte se bát, že byste nedostali příležitost zazářit a podpořit svůj tým.

Zároveň nemusíte mít strach z nějakého veřejného vystupování, veškeré odpovídání na dotazy probíhá písemně a veškerou ostudu si vyžere moderátor (čili já – Anarvin).

Hraje se v pražském Rock Café na Národní třídě, takže na dostupném místě v centru Prahy. Začínáme v 19:30 (sál se pro soutěžící otevírá od sedmi) a zatím jsme vždycky končili kolem desáté, takže se nemusíte bát, že byste se během pracovního dne dostali pozdě do postele. K dispozici je bar s alkoholickými i nealkoholickými nápoji a drobným občerstvením. Zápisné je 110 Kč, a pokud chcete mít dopředu jistotu, že na vás vyjde místo, můžete nakupovat v předprodeji na GoOout.net.

Na místě vás kromě zážitku ze hry a možnosti vyhrát filmové či komiksové ceny čeká také příležitost strávit večer v přítomnosti dalších podobně naladěných fanoušků, případně prohodit pár slov se zástupci redakce. V minulých kolech jsme se sešli v hojném počtu, takže se opět budeme těšit na vaši účast. Další podrobnosti můžete najít na oficiální facebookové události, případně nám jakékoliv dotazy pište na Facebooku do vzkazů.

Galerie: 6

Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží | Fandíme filmu Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží | Fandíme filmu Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží | Fandíme filmu Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží | Fandíme filmu Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží | Fandíme filmu Filmový Kvízák #6: Další příležitost k vědomostnímu soutěžení se blíží | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest