Last Sons of America: Netflix chystá komiksovku s Peterem Dinklagem

Last Sons of America: Netflix chystá komiksovku s Peterem Dinklagem | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit další 4 obrázky
Hvězda Hry o trůny bude produkovat a ve filmu si i zahraje.

Komiksové projekty jsou v módě. Ví to i streamovací gigant Netflix, který nejen nabízí komiksové projekty jiných firem, ale také produkuje své vlastní komiksové série. A nejen to, aktuálně bylo oznámeno, že natočí i komiksový film. 

Ten se bude inspirovat u komiksu Last Sons of America, který se odehrává v blízké budoucnosti, kdy mají lidé problémy plodit děti poté, co proběhl teroristický útok.

Bratři Julian a Jackie toho využijí a zařizují (ať už legální nebo nelegální cestou) adopce kolumbijských dětí, které putují do USA. Ovšem, Jackie udělá chybu, když unese dítě, ze kterého se vyklube dcera nebezpečného mafiána. Bratři se tak zapletou do světa plného intrik a temných tajemství.

Je tak zřejmé, že nepůjde o milou rodinnou podívanou, ale o temný thriller. Režie a scénáře se ujme Josh Mond a jedním z producentů (dalším bude Matt Reeves, režisér filmu The Batman) bude i Peter Dinklage, který je známý díky roli Tyriona Lannistera v kultovním seriálu Hra o trůny

Peter nebude jen produkovat, ale také ztvární postavu Juliana. Zatím se ale neví, kdo si zahraje Jackieho. Stejně tak nebylo oznámeno, kdy se začne natáčet nebo, kdy bychom se mohli dočkat premiéry filmu.

Zdroj: CB

Galerie: 5

Last Sons of America: Netflix chystá komiksovku s Peterem Dinklagem | Fandíme filmu Last Sons of America: Netflix chystá komiksovku s Peterem Dinklagem | Fandíme filmu Last Sons of America: Netflix chystá komiksovku s Peterem Dinklagem | Fandíme filmu Last Sons of America: Netflix chystá komiksovku s Peterem Dinklagem | Fandíme filmu Last Sons of America: Netflix chystá komiksovku s Peterem Dinklagem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest