Strážci Galaxie Vol. 3: Film bude, ujišťuje herec a bratr Jamese Gunna

Strážci Galaxie Vol. 3: Film bude, ujišťuje herec a bratr Jamese Gunna | Fandíme filmu
Dočkáme se, tvrdí Sean Gunn.

Poté, co byl od Marvelu vyhozen režisér a scenárista Strážců Galaxie James Gunn za vtípky, které na sociálních sítích napsal před nějakými deseti lety, byl osud třetího dílu docela nejistý.

Nejdříve to vypadalo, že se začne natáčet s mírným zpožděním, ale později bylo oznámeno, že se film odsouvá na neurčito. To často znamená, že je projekt zrušen. Ale v případě Strážců Galaxie Vol. 3 se toho bát nemusíme. Nebo si to alespoň myslí bratr Jamese Gunna Sean, který propůjčuje pohyby Raccoonovi a hraje Kraglina:

"No můj bratr v tuhle chvíli pracuje na Suicide Squad 2, na což se opravdu těším a vím, že on je z toho nadšen. Nevím, co bude dál. Nicméně, Guardians 3 vzniknou. Tenhle film natočíme a uvidíme, co bude potom, ale víte, myslím, že to vše nějak dopadne."

Poté, co James odešel od Marvelu se ho ujala konkurence v podobě Warner Bros. Společnost mu svěřila práci na scénáři ke druhému Sebevražednému oddílu a také ho přesvědčuje, aby se ujal režie. A poslední zprávy mluví o tom, že jsou jednání na dobré cestě.

Ovšem, pokud vás spíše zajímají Strážci Galaxie, tak dobrou zprávou je, že budou, ale zatím není jasné, kdy se jich dočkáme, ani kdo nahradí Gunna na režisérském křesle.

Zdroj: Associated Press

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest