Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile: Trailer na film o vrahovi Tedu Bundym

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile: Trailer na film o vrahovi Tedu Bundym | Fandíme filmu
V hlavní roli Zac Efron.

Před pár lety bychom si asi těžko dokázali představit, že onen přesládlý zpívající chlapec z Muzikálu ze střední bude hrát neblaze proslulého sériového vraha Teda Bundyho. Ale je to tady. Ztvární ho ve filmu s ne zrovna krátký názvem Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

A po zhlédnutí nového traileru si začínám myslet, že Zac nakonec nebyl špatná volba. Očividně vyspívá jak fyzicky (což nám bylo v upoutávce ukázáno), tak herecky a role mu docela sedí. Ostatně, jak asi víte, Bundy byl někdo, jehož charisma na ženy platilo a něco podobného se dá prohlásit i o Efronovi. 

Kromě toho ho budou jistit další zajímaví herci, jako například Jim Parsons z Teorie velkého třesku nebo legendární John Malkovich

Pokud jde o trailer, tak se zdá, že se chystá docela zajímavá (a místy překvapivě uvolněná) podívaná o člověku, který děsí a fascinuje ještě dnes. Otázkou je, jak surový a syrový film bude, což v případě podobných projektů hraje důležitou roli. S ohledem na to, že zatím není znám rating, těžko říct, jak daleko tvůrci zašli. Ale dozvíme se to brzy, protože dnes má film premiéru na festivalu Sundance. Kdy se dostane do širší distribuce zatím oznámeno nebylo.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest