Sněhurka a lovec 2: Pokračování bez Sněhurky?

Sněhurka a lovec 2: Pokračování bez Sněhurky? | Fandíme filmu
Osobní potíže Kristen Stewart připravily o partnera. Připravily ji také o práci?

Obě letošní Sněhurky dopadly v podstatě stejně. Obě měly výbornou vizuální stránku, lákavé herecké obsazení a nepříliš vydařený scénář. Obě utržily zhruba dvojnásobek svého rozpočtu a prodejem DVD  a dalších práv si ještě o pár drobných přilepší. Pořád to ale není kdovíjaký zázrak. V dnešním studiovém systému to však neznamená, že tu není místo pro nějaké pokračování.

Režisérovi Rupertu Sandersovi nemůžeme upřít jistý talent, avšak po lidské stránce se u diváků moc dobře nepředvedl. Místo toho, aby ve volném čase třeba natočil nějakou další reklamu, rozhodl se podvádět svou ženu s Kristen Stewart, což po provalení vedlo nejenom k jeho rozvodu s herečkou Liberty Ross (a zřejmě také k definitivnímu rozpadu vztahu Kristen Stewart a Roberta Pattinsona – více o hereččiných trablech zde), ale také vytvořilo určité tabu pro další možnou spolupráci této milenecké dvojice. To je však studiu Universal jedno a za každou cenu se hodlá další Sněhurky zuby nehty držet… i když už asi bez Sněhurky.

To, že se pokračování chystá, jsme věděli ještě před premiérou. Scénárista David Koepp se měl chopit práce a hodit před „a žili šťastně až do smrti“ ještě nějakou příhodu. To už však neplatí, studio Universal se totiž definitivně rozhodlo zaměřit na postavu Lovce (náznaky už tu byly), kterého ztvárnil Chris Hemsworth. Koepp tedy dostal vyhazov a odškodné, protože jeho připravované pokračování tím pádem nemá smysl.  Nic se nebude přepracovávat, nýbrž se začne rovnou od píky. Není úplně jasné, zda milostná kauza Stewart a Sanderse měla v konečném rozhoduní studia nějakou klíčovou roli, nebo jde spíš o snahu Universalu ušetřit na hereččině vysokém honoráři. Času na hledání nového scénáristy je nicméně zatím ještě dost, protože Hemsworth má volno až příští rok v červenci po dotočení druhého Thora.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest