Zlaté maliny 2019: Nominace na anticeny letos dost nudí

Zlaté maliny 2019: Nominace na anticeny letos dost nudí | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
O titul nejhoršího filmu roku se poperou vesměs filmy, které se vyhnuly naší distribuci a pohybovaly se na okraji zájmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Každý rok se den před Oscary předávají Zlaté maliny. Anticeny, které jsou udělovány „nejhorším“ filmům roku. Je to něco na pomezí recese, popichování úspěšných a mocných a zlomyslného kydání hnoje. Vybere si zkrátka každý. Sošky samozřejmě nedostávají ani tak špatné filmy, jako spíš špatné filmy mezi těmi známými a populárními. Tedy, v tom lepším případě. V tom horším dostávají čočku jednoduše ti, kteří jsou vhodným terčem. Ať už proto, že se jim daný rok extrémně nedaří / extrémně daří a nebo je to prostě takový ten typ, co si o pořádný štulec vyloženě koleduje. Nu a stejně jako se Maliny rozdávají těsně před slavnostním večerem Oscarů, tak i nominace tyhle ceny sfoukly těsně před Akademií. Takže ještě než vám odpoledne naservírujeme oscarové nominace (nezapomeňte se po obědě zastavit), jsou tady ty malinové.

Jak to dopadlo? Letos chyběly takové ty vděčné terče jako Transformers (Bumblebee se povedl) a Odstíny šedi už nikoho nezajímají, takže se jim pocta v hlavní kategorii vyhnula. Zloba se tak snesla na bizarní loutkovou čuňárnu The Happytime Murders, totální propadáky (Holmes a Watson, Robin Hood) nebo na vyloženě mizerného Gottiho, který na Rotten Tomatoes má 0% a ještě se pustil do zbytečného tažení proti novinářům, které obviňoval z jakési předpojatosti (aneb slovy klasika: „Je to kampaň!“). Nejvíc nominací (šest) si shodně odnesli právě Gotti, The Happytime Murders a Holmes & Watson. Jak sami navíc můžete vidět, často jde o filmy, které se vůbec nepodívaly do naší oficiální distribuce, takže vlastně ani nevíme, jak moc špatné byly. Každopádně, tady je kompletní přehled nominovaných:

Další kapitola »

Galerie: 3

Zlaté maliny 2019: Nominace na anticeny letos dost nudí | Fandíme filmu Zlaté maliny 2019: Nominace na anticeny letos dost nudí | Fandíme filmu Zlaté maliny 2019: Nominace na anticeny letos dost nudí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest