The Social Network: Scenárista jedničky by chtěl pokračování

The Social Network: Scenárista jedničky by chtěl pokračování | Fandíme filmu
Aaron Sorkin by stál o další rozvíjení příběhu vzniku Facebooku.

Už je to nějakých devět let, co jsme si v kinech mohli užít poměrně temný film The Social Network, který ukázal to, jak vznikala veleúspěšná sociální síť Facebook.

Film režíroval David Fincher a scénář dal dohromady Aaron Sorkin. Ten se v roce 2017 pustil také do režie a to úspěšně, jeho prvotina Velká hra se dočkala pozitivních přijetí, nicméně by se Sorkin velmi rád vrátil k tematice Facebooku a chtěl by pracovat na pokračování The Social Network (byť není jasné, zda jako režisér nebo scenárista, případně obojí):

"Od chvíle, co skončil film se odehrála spousta zajímavých dramatických věcí, pokud jde o urovnání žaloby ze strany dvojčat Winklevossových a Eduarda Saverina. A Scott [Rudin], který produkoval The Social Network, tak od něj jsem dostal víc než jeden e-mail, u kterých byl jako příloha článek, ve kterém stálo, 'Neuzrál čas na pokračování?"

Navíc, film by se nemusel věnovat jen právním bitvám, které se točí kolem toho, díky komu vlastně Facebook vznikl, ale jistě by se do projektu dala zakomponovat i aktuální témata týkající se toho, jak Facebook nakládá s informacemi a určitě by nebylo od věci zabývat se i jeho spoluprací s kontroverzními firmami, které zneužívaly údaje o uživatelích této sociální sítě. 

Materiálu, se kterým by se dalo pracovat je dost a dost, zatím ale nejsou žádné zprávy o tom, že by společnost Sony uvažovala o pokračování.

Zdroj: AP Entertainment

Sociální síť

30.09.2010 | USA
Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest