X-Force, Doctor Doom a Gambit zřejmě nevzniknou kvůli sloučení Disneyho a Foxu

X-Force, Doctor Doom a Gambit zřejmě nevzniknou kvůli sloučení Disneyho a Foxu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Pravděpodobně se nedočkáme hned několika zajímavých komiksovek.

Přestože se mluvilo o tom, že sloučení Foxu s firmou Disney proběhne v lednu, pravděpodobně to bude až v únoru nebo březnu, protože papírování se vleče. Ale i to je pro Disneyho vítězství, protože v jednu chvíli to vypadalo, že Fox vůbec nezíská. Nakonec se mu to ale povedlo.

To je pro mnohé komiksové fandy dobrá zpráva, protože se tak značky jako X-Men, Wolverine nebo Fantastická čtyřka vrátí pod křídla Marvelu (patří také Disneymu). 

Ale dalo se čekat, že připojení Foxu k Disneyemu bude mít i své oběti. A podle redaktora serveru SuperBroMovies Daniela Richtmana mezi nimi budou dvě (případně tři) očekávané komiksovky. Konkrétně sólovka záporáka Doctora Dooma, dlouho připravovaná sólovka člena X-Menů Gambita a zřejmě také týmovka s Deadpoolem X-Force:

"Není to velké překvapení, ale podle toho, co jsem slyšel, tak Gambit a Dr. Doom jsou oficiálně mrtví. Co se týče X-Force, tak ta není 'oficiálně' mrtvá, ale mají pouhé dva měsíce na to, aby začali natáčet a k tomu nedojde. Takže... k tomu nedojde, určitě ne s Foxem."

Pokud by Fox chtěl natočit X-Force, musela by první klapka padnou do sloučení se společností Disney a je skoro nemožné, aby se to v tak krátkém termínu povedlo. Nicméně, ze tří zmíněných filmů má právě X-Force největší naději na to, že vznikne. Zatímco projekty jako Gambit a Doctor Doom byly zřejmě "zaříznuty" úplně, tak u X-Force by mohlo dojít k tomu, že by Marvel navázal na práci Foxu a dál pokračoval v přípravách. 

A z ekonomického hlediska by to s ohledem na úspěch obou filmů Deadpool bylo chytré rozhodnutí. Uvidíme, co Disney s X-Force provede. Finální rozhodnutí by mohlo být oznámeno v rámci týdnů či měsíců.

PS: Dodatečně Daniel ještě doplnil, že snímky Silver Surfer, Kitty Pryde a Multiple Man jsou mrtvé také. a Rob Liefeld, autor komiksové předlohy X-Force tvrdí, že tenhle film to má za sebou také.

Zdroje Daniel R, Rob Liefeld

Galerie: 2

X-Force, Doctor Doom a Gambit zřejmě nevzniknou kvůli sloučení Disneyho a Foxu | Fandíme filmu X-Force, Doctor Doom a Gambit zřejmě nevzniknou kvůli sloučení Disneyho a Foxu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest