Grinch: Projekt se zřejmě brzy stane nejúspěšnějším vánočním filmem

Grinch: Projekt se zřejmě brzy stane nejúspěšnějším vánočním filmem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Zatím je na vrcholu Sám doma.

Pokud se zaměříme na filmy s vánoční tématikou, tak je finančně nejúspěšnější první díl Sám doma z roku 1990. Tahle už dnes klasická komedie celosvětově utržila téměř 477 milionů dolarů při rozpočtu 18 milionů dolarů. 

Ale zdá se, že téměř tři dekády nadvlády Sám doma brzy skončí. A to díky animovanému filmu Grinch, který podle recenzentů patří spíše k průměru, ale diváci ani tak neváhali nechat v kinech velmi slušnou částku. Aktuálně je to cca 431 milionů dolarů.

Sám doma má tedy náskok pár desítek milionů, ale Grinch bude v kinech k vidění ještě několik týdnů a neměl by mít problém překonat částku 477 milionů dolarů (je ale na místě upozornit, že rozpočet byl výrazně vyšší, než u Sám doma a to 75 milionů dolarů).

Je tu možnost, že by se mu to nemuselo povést s ohledem na to, že už jsou Vánoce za námi a v lednu zájem o filmy se sváteční tématikou jistě opadne, nicméně by bylo překvapením, pokud by Grinch rekord filmu Sám doma nepokořil.

Zdroj: BoxOfficeMojo

Galerie: 2

Grinch: Projekt se zřejmě brzy stane nejúspěšnějším vánočním filmem | Fandíme filmu Grinch: Projekt se zřejmě brzy stane nejúspěšnějším vánočním filmem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest