Star Wars: Epizoda IX - Bezpečnostní pravidla jsou jako u CIA, prohlásil Hamill

Star Wars: Epizoda IX - Bezpečnostní pravidla jsou jako u CIA, prohlásil Hamill | Fandíme filmu
Lucasfilm
Je to prý hodně přísné.

Disney je společností, která se hodně intenzivně snaží zajistit to, aby na veřejnosti neunikly žádné detaily o jejich filmech. Tvůrci a herci z marvelovských projektů by mohli vyprávět. A stejně tak kolegové z Lucasfilmu. Jeden z nich to vlastně udělal.

Představitel Lukea Skywalkera Mark Hamill promluvil o tom, jak přísná má Disney bezpečnostní pravidla:

"V dnešní době je to jako pracovat pro nějakou tajnou státní organizaci, něco jako být u CIA. Oni pošlou úpravy ve scénáři přes Prahu na takovém tmavě červeném papíře, ze kterého vás bolí hlava, když ho čtete. Pošlou [úpravy scénáře] se zaměstnancem společnosti. Přijdou a dají mi to a čekají, než si to přečtu a pak jim to musím vrátit. Hlavně žádný stres! Nemůžete si to nechat ani přes noc. Ale tak to prostě dnes chodí."

Na jednu stranu se může zdát, že to Disney přehání, ale na tu druhou je pochopitelné, že má obavy. Není ničím výjimečným, že na internet unikají důležité informace o ději a šíří se jako lavina. A to může mnohým lidem zkazit zážitek během sledování samotného filmu, pokud budou vědět dopředu, jakých zvratů se dočkají. 

Víme, že Star Wars projekty jsou jedny z těch, o jejichž spoilery je velký zájem, takže Disney nastavit hodně drsné podmínky. A jak Mark naznačil, nezbývá, než se s tím smířit.

Star Wars: Epizodu IX režíruje J.J. Abrams, scénář napsal společně s Chrisem Terriem. Produkuje Kathleen Kennedy. V hereckých rolích se vracejí Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams a Carrie Fisher. Nově obsazení doplňují Naomi Ackie, Richard E. Grant a Keri Russell. Datum premiéry je stanovené na 19.12. 2019.

Zdroj: EW

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest