Mizerové 3: Vrátí se oblíbená postava z prvních dvou dílů

Mizerové 3: Vrátí se oblíbená postava z prvních dvou dílů | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Na koho se můžeme těšit?

Třetí Mizerové nemají zrovna lehkou cestu na stříbrná plátna, ale zdá se, že bychom se přece jen mohli filmu, který je aktuálně znám jako Bad Boys for Life dočkat. Konkrétně by to mělo být 16. ledna 2020, tedy neuvěřitelných 17 let po premiéře dvojky.

Režie se tentokrát neujme Michael Bay, ale dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah, která zrealizuje scénář od Petera Craiga. Návrat potvrdili jak Martin Lawrence, tak Will Smith, ale nejsou jedinými starými známými, na které se můžeme těšit. 

Aktuálně jsme se dozvěděli, že se k nim přídá i Joe Pantoliano, tedy představitel kapitána Conrada Howarda. Ten sice v předchozích dvou dílech neměl hlavní roli, nicméně důležitou vedlejší a jeho rázná povaha a strohé ale trefné hlášky z něj udělaly oblíbenou postavu. 

O příběhu jako takovém zatím není v podstatě nic známo, ale co je jasné už teď je to, že se dočkáme podívané plné divokých přestřelek, automobilových honiček, krásných žen a špičkování ústředních dvojice postav.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Mizerové 3: Vrátí se oblíbená postava z prvních dvou dílů | Fandíme filmu Mizerové 3: Vrátí se oblíbená postava z prvních dvou dílů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest