Mortal Kombat: Jak je na tom dlouho chystaný reboot?

Mortal Kombat: Jak je na tom dlouho chystaný reboot? | Fandíme filmu
Prozradil to James Wan.

Další film Mortal Kombat se chystá už bolestně dlouho. Sice to určitou dobu vypadalo nadějně, ale nakonec to nevyšlo. V roce 2010 se objevil fanouškovský film v režii Kevina Tancharoena nazvaný Mortal Kombat: Rebirth, který zaujal vlastníka filmových práv Warner Bros. Společnost tak Kevinovi svěřila dohled na webovým seriálem Mortal Kombat: Legacy s tím, že později bude mít šanci režírovat celovečerní film. Jenže místo toho došlo ke schválení druhé řady Legacy a film stále nikde. 

Kevin se tak vcelku pochopitelně rozhodl ukončit s Warner Bros. spolupráci a třetí film Mortal Kombat skončil "u ledu". Trvalo to několik let, ale nakonec bylo oznámeno, že reboot bude a z producentské židle se o něj postará James Wan (Aquaman). 

Ovšem, to bylo před třemi lety. A stále se nic podstatného neděje. Fandové tak začínají být nedočkaví. Možná proto se ozval Wan, aby dal vědět, jak na tom aktuálně film je:

 "Bylo obtížné se dostat jen se scénářem do určitého bodu. Lidé tohle neví, fandové tomu nerozumí, ale velmi důležitou roli hraje obchodní stránka... zkusit získat vhodný rozpočet a my se chceme ujistit, že budeme mít dostatečné zdroje a rozpočet, abychom tenhle film natočili správně. Pokud nebudu schopen získat dostatečné zdroje a najít správného filmaře, nechci to dělat a teď jsem také hodně zaměstnán. Nepotřebuji si přidávat další věci, u kterých nevěřím, že mohou být udělány správně."

Na jednu stranu je hezké, že se do toho James nežene po hlavě a chce, aby vznikl film, který diváky nezklame, ale na té druhé je čekání tak dlouhé, že určitě spousta lidí nevěří, že se vůbec dočkáme. Buďme ale optimisté, třeba skutečně v blízké budoucnosti zazní v kinech nějaká úderná melodie a ona dvě magická slova "Mortal Kombat".

Zdroj: Heroic Hollywood

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest